Elfllyda47 Bende ağustos annesiyim inşallah..😍😍 Bugün tam 10 olduk bulantım ve koku hassasiyetim vardı onlarda cok sükür geçti🥰
Denizlina09 Tgbkts evremdoga Telasci_90 Selamlarr benimde 10 haftalık ama ben temmuz sonu annesi olabilirim 2. olacak ilki de sezaryendi 40 haftalara bırakmazlar :D yine birebir ilk gebeliğim diyebilirim sıfır bulantı sıfır kusma sadece uyku hali ara sıra başağrısı dün kontrolüm vardı herşey yolunda imiş 2 haftaya ikili tarama için gidicem. Sizlerde nasıl son durumlar
heeybenek Tgbkts bende ağustos annesiyim 9+4 ama benimki şükür rahat geçiyor bulantım yok sadece yumurtadan tiksiniyorum 😂
Telasci_90 heeybenek Aramızda sadece 1 gün var siz benden bir gün öndesiniz fakat yumurtadan ben de cok fena tiksinmeye başladım bir de çok fazla gazım var son 3-4 gündür gazman gibiyim çok kötü :)
heeybenek Telasci_90 diyet verdi doktor bana en kötüsü kahvaltıda yumurta var her gün yumurta yemekten gına geldi kokusuna bile tahammülüm yok gerçekten gazda çok olmuyo ufak tefek ama şükür iyi olsunlarda çekelim çile 😂
Tgbkts Telasci_90 ay o bendede var esim gece uyandirdi tuvalete git istersen diye 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂😂😂😂😂
HeyYou 6 ağustos tahmini doğum tarihi. 11 haftaya girdik bugünn. Cuma doktor kontrolü var şimdilik sadece halsizlik uyku hali var bende bakalımm
heeybenek Telasci_90 canım ben şeker hastasıyım ondan dolayı bebeğim iri olacağı için kilo almayayım diye verdi
Anonim-C Selamlarrr bende ağustos annesi olacağım Allahın izniyle🙏 13kasım son adet, 20ağustos tahmini doğum nasipse❤️ 8+6 oldukk. Hepimiz bebikleri sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Telasci_90 Tgbkts ya çok rezil bir durum hamileliği bahane ediyorum sanıyor ama çok gazım var ve uyurken cıkıyor cok sesli 😂 rezil oluyorum yani ama normal dedi doktor hormonlardanmış
Anonim-C Tgbkts benim bebişin kalbi durmuş.. yarın sabah kürtaj olacağım😔 dileğim tüm anne adayları bebişlerini sağlıkla kucağına alsın❤️
Tgbkts Telasci_90 valla elde olan bir durum degil hicte rezil olmuyorjm her sıkıntıyı ben cekiyorum biraz seste dinlesin napalim 😂