Beyazmelekkk duyguu11 ikinciyi kullanır diyor herkes öyle olunca Hamza ninnbir anlamı olmuyor yani demek ki güzel değil ki kullanmak istemez .
duyguu11 Beyazmelekkk siz beğenmediğiniz için dedim sizin kullandığınız ismi kullanacak zaten sizden alıştığı için siz Hamza’yı kullanırsanız o da Hamza’ya alışır
umrumdadegil Beyazmelekkk Hamzanın neresi tuhafmış gayet güzel bir isim sok zamanlarda o kadar saçma sapan ismin yanında bunu söylemeleri yersiz olmuş
Beyazmelekkk LionsMom Mervegrr Sedanurasdf Bmoon duyguu11 Talentedmom zhrgn Ssnm10 yeldanurr umrumdadegil Balbebek012 Kirmizibalikgolde yrncgl Karar verdik Hamza Alp koyacağız sizce nasıl olmuş ?
yeldanurr Benim yeğenimin ismi Uhud Hamza sizede fikir olsun Hz Hamza Uhud dağında şehit olduğu için ablam böyle bir isim koymuştu şimdiye kadarda kimsede duymadım 🙃
Ssnm10 Beyazmelekkk 2. İsim bana kaldı ben de Çınar ismini koyacağım Lale devrinden etkilenmiştim eski diziden kaldı öyle hep..
LionsMom Beyazmelekkk nesi tuhaf Hamza isminin bunu diyenler Müslüman değil sanırım tuhaf olan onlar Hz. Hamzayı tanımıyorlar galiba Allah’ın aslanını çok yazık
Minat9496 Beyazmelekkk Hamza Alp hepsinden iyi yukarıda yazdığın seçeneklerden 🩵 huyuda Hz.Hamza’ ya benzer yiğit biri olur hayırlı olsun insllah ❤️
Fundaaaa46 Beyazmelekkk ben yorumları okumamıştım öyle karar vermişsiniz o da güzel Alp ismini çok beğeniyorum zaten 🫶🏼