Noluyoya Deleted33000 Bende beniii gören hamile misin yerine hasta mısın diye soruyo o kadar zayıfladım ve halsiz haldeyim ki bebeğin sevincini bile yaşayamadım hiç
XBurcuburcu Mavikizkaracocuk aynı durumdayım canım biraz kasık bölgemde ağrıda var karnıjın altları falan o yüzdeen bugün hep tedirgin oldum iyidir inşallah kötü bir şey yoktur diye diye geçti günüm😭🥲
Mavikizkaracocuk Happy-melek1997 bende gidiyorum hevesle gitmek gerekirken stres içinde gidiyorum kalp atışını görünce kendime geliyorum zor gerçekten:(
Tazegelin12 Mavikizkaracocuk İlk oğlumdada böyleydım kızımda bayık geziyordum resmen mide bulantısı halsizlik ne ararsan şimdilide erkek çok şükür Buda rahat
Nys1600 Mavikizkaracocuk tamam en azından o haftayı geçirmişsiniz öyle düşünün zaten düşüklerin yüzde 85’i 9. Haftadan önceden yüzde 20 di 12.haftadan önce oluyormuş. 12.haftadan sonra risk yüzde 1’e iniyor. O kadar risk de her konuda var zaten.
Esra1139 Mavikizkaracocuk benim kızım da çok zordu valla erkekte rahattım bu da erkek rahatım mide bulantım çok nadir
Esra1139 Tazegelin12 ben 17 ye gircem hala hissetmedim valla üçüncü bi de diğer ikisini 15 16 da hissetmiştim🥲
Mavikizkaracocuk Nys1600 evet hepsini biliyorum aslında ama beynimi susturamıyorum teşekkürler desteğiniz için