58Vildan Yaza34 ben hep kullandım hiç idrar yolu enfeksiyonu da geçirmedim bu sayede 1 yk bence litre litre içmedikten sonra sorun çıkarmaz
AdaEcem Dlr13 kan verme öğle arası denk gelince, tok karnına kan vermek zorunda kaldım. O yüzden yüksek çıktı, sonra doktorumda aç karna akş ASM öğren dedi. 82 çıkıntı gitmedim. Aile hekimi bir şey demedi. Eşimde doktor zaten.
58Vildan Kubrabsyg en berbat cihaz biliyor musunuz? Benim yakınımda vardı 1 hafta ölçüm yaptım. Açlıklarım 115 tokluklarım 130larda çıkıyodu. Geçen hafta diyabet hemşiresi cihazı sordu. Ime-dc dedim yanlış ölçüm yapıyor doktoruna cihazının markasını mutlaka söyle dedi. Eve gelirken optima yeni cihaz aldım. Eskisiyle 113 çıktı optimayla 88 çıktı şekerim 😬
Dlr13 AdaEcem anladım canım daha bilgilidir eşin zaten sen 140 deyince yüksek çünkü tabi doğru zamanda ölçmekte önemli
AdaEcem Dlr13 Sabah hastane aç karna gitmsitim öğlen olunca kurt gibi acıktım sinirlenmeye başladım yemek yedim😁 şekerle aram yok, çikolata sevmem zaten. Meyve ve yemeklerde glikoz almış oluyorm😋 sağlıkla ilerleriz inşallah 🤲
Dlr13 AdaEcem çok acıkıp sonra birden yemek yiyince de yükseliyor o yüzden ara öğünler tüketmek faydalı. Amin sağlıkla vaktinde kucağımıza alalım inşallah 🤲❤️