Kaannur benimde çıkmıştı ilk hamileliğimde doğumdan sonra kendiliğinden kayboldu.

Eczaneden krem al ben onunla idare ediyorum kızımın doğumundan sonra çıkan memeler yeniden çıktı WC ye oturunca ortaya çıkıyor proctoloğ diye bi krem baya faydalı oldu bugün doktora sordum doğuma engel değil sonrası için sıkıntılı dedi krem kullanıyorum dedim kullan sorun olmaz dedi doğum sonrası için hastane çantama bile alıcam çünkü etkisini hemen gösteriyor gerçekten bebekten dolayı demir ilacı falan kabızlk durumu olduğu için çıkıyor inşallah doğum sonrası hiç kalmaz geçer

Bir peceteye buz köy hemoroidine tut azicik sancı edecek ama rahatlatıyor

@Hilalaysu teşekkür ederim canım benim ilk gebelikten sonra kaldı maalesef geçmedi şimdi daha kötü oldu

Kaannur kuşum hiç baharat yememen lazım. Acı zaten asla yememelisin. ekşi tuzlu bunlarıda abartmamalısın. Hamileyken son haftalarında ablam oldu zor bi süreç ama herkesinki zor geçmez umarım seninki kolay olur. Bide tuvalette ıkınma durumu da acı veriyodu ona. Muhakkak doktorunla görüşüp onu yumuşatacak şeyler kullan

Kaannur yaa çok ağrılı bi durum bende geçen post açmıştım haftan erken olduğu için sıcak suda otur diyemem Ama hem krem al hemde kantaron yağı ve Hindistan cevizi yağı bende etkisini gösteriyor ağrısını hafifletiyor progtolog kremi yazılmış yukarda bi postta ama o doğum sonrası için öneriliyor gebelikte önerilmiyor doktorunuza danışın hangi kremi kullanmanız konusunda bilgi alın

Asya140820 siz progtolog kullandığınızı söylediniz mi o krem dolum sonrası için öneriliyor hamileyken önerilmiyor

Çook geçmiş olsun bende yaşadım, büyük bir leğende sabah akşam ılıkla sıcak arası su ile oturma banyosu yaptım. Olabildiğince sıcak tutmaya çalışırsan ağrı daha az oluyor. Krem etkili. Ve tuvalette kesinlikle ıkınma, kabız gibi hissediyorsan zorlama. Aç karnına kuru kayısı ve ılık su içebilirsin.

@Samberf evet canım kadın doğum doktoru kendi önerdi çok sık kullanmıyorum 20 haftalık iken bir tane aldım 32 haftalık krem halen duruyor zorlandığım çok şiştigi zaman sadece makata gelecek şekilde kullanıyorum oda serçe tırnağından az