Girlmama fndd ben ilk alina yı sundum eşim tutturdu alina dora olsun diye ama herkes uyumsuz alina olmamış falan diyince o da dora da karar kıldı 😂
richgirl10 Nuurr22 bende bu ismi çok beğeniyorum ama eşim asla kabul etmiyor 😬 kızıma kimse balım diye seslenmesin diye🙄
canimbebegim0909 gokcekocyigiit ay allah bana da nasip etsin inşallah üç kız çocuğu maşallah size 🧿 en büyük hayalim üç sağlıklı kızım olması sizin yorumunuzu okurken öyle güzel hissettim ki maşallah size ❤️❤️
elifbusra13 123gyb yaa bizde gökçe düşünüyoruz ama burdaki postlarda çok fazla gördüm 😊 kararsız kaldım kaç haftalıksınızz
gokcekocyigiit fndd kimseler kimse olarak kalsın, önemli olan sizin düşünceniz, ben hiç sormam bile, kime ne 🙄
Pregnant81 Ben klasik isim istiyorum ama anlamlı da olsun istiyorum. Zehra kulağa hoş geliyor ama bir türlü karar veremiyorum
fndd gokcekocyigiit İşte bebeğin babasıda beğenmeyince olmuyor. İçimize çok sinen bi isim var ikimizin ismiyle çok uyumlu Ada ama çok rövanşta çok fazla insanda olsunda istemiyorum ama baya alıştımda isime