Deeerya beyzakuzu00 kızımda böyle çıkmıştı ama üçgün falan geçince yapmıştım geç döllenme denmişti 10hün önce doğru sonuç çıkacağını sanmıyorum bence gününü bekkeyipde tekrar yapın
beyzakuzu00 Deeerya evet umutlanmıyorum pek zaten günümü bekleyip kan verip öyle emin olacağım bakalım
vilanelle tugce14_ yani gebe olmayabilir test hatalı olabilir de, doğruysa bayağı gebelik bu. 400 betayla benim de buna benzer çıkmıştı
beyzakuzu00 tugce14_ inanın sadece çok fazla belirtim olduğu için yaptım beraberinde bir haftadır antidepresan kullanımını bırakıyorum bunun yan etkisi olabilir diye düşünmüştüm başta bulantıları baş dönmeleri azalmayınca test yaptım günümü beklemeden
beyzakuzu00 vilanelle evet benim ilk gebeliğimde de böyle çıkmıştı ama olmayadabilir bakalım günümü bekleyeceğim
Deeerya beyzakuzu00 bende kızımda adet görmeden kaldım hamile Dr şaşırdı son adet tarihine uymadı yumurtlama olmadan nasıl kaldın demişti allah bilir hayırlısı
aycatutall6121 beyzakuzu00 bende regle 8 gün varken 32 betayla öğrenmiştim böyleydi benimde testim ☺️