Kadergenc Erkek isim düşünüyorum ama bulamıyorum kızımın isimi beren ona uyumlu güzel bi isim arıyorum
Mrvsmt2502 Kadergenc tarih obası youtube kanalında bebeklerine öz türkçe isim önerisi diye bir video var biraz uzun ama mutlaka izlemelisiniz eminim ordan bulursunuz 🌸
huysuz__ Kadergenc benim oğlumun ismi Bozkurt, kızlarım Ülkü ve Asena. Bozok, Aspar, Tuğra, Atilla, Barlas, Bahadır, Cihangir, Bertuğ , Tuğrul, Göktuğ, Göktürk , Boğaçhan çok var yaa yaz yaz bitmez😅
cakebabe huysuz__ ev Türk obası maşallah benim adım da asena babam ülküyle asena arasında kalmış koyarken görünce bi gülümsedim😂
afra119- huysuz__ kızım olursa Asena koyacam diyordum ama 2 numara da erkekmiş hayırlısı olsun diyelim
Vldnshn1 huysuz__ Ay benim oğlumun adı Metehan Tuğra 2.ye hamileyim ve erkek olsaydı Atilla ismini aşırı derecede istiyordum..Kulağa çok asil geliyor Atilla ya da Cengizhan diyorduk ama cinsiyeti kız o kadar Atilla istiyoruz ki şuan 34 haftalık hamileyim ay artık çocuk falan yok bir kız bir oğlan tamam diyorum eşim masum masum bakıp atillamız olmasın mı? Diyor..Elimden gelse herkese atilla koyun diyeceğim ismini
Eebasar Kadergenc abimin ismi olmasaydı oğlum için düşünürdüm, övünç ismi hiç kimsede yok 5-10 kişide falan var galiba
akidesekeri Semiha_k arkadaşım ilk başlarda püre babyden memnundu sonra taşma ve koku yapıyor demeye başladı bıraktı. Molfixe geçti şu an ondan memnun.
huysuz__ cakebabe yaa çok memnun oldum kızımın adaşısınız😍 çocuklarıma hamileyken ne zaman doğuruyosun yerine Ergenekon dan ne zaman çıkıyor diye sorarlardı😅 neyseki günümüzde öz Türkçe isimler çoğaldı, insanlar çok şaşırmıyorlar😁
catsmomm YavruskaAnnesiii ben de oğlumun adını kutay koymak istiyorum karakter olarak nasıl çocuğunuz acaba 🌸