Semiha_k Merhaba anneler, Bebek bezi araştırdığımda pure baby nin organik pamuktan oluştuğu ve pişik yapmadığını gördüm. Yenidoğan hemşiresi bir arkadaşım da primayı önerdi. Siz hangisini önerirsiniz? Ve yenidoğan boydan kaç adet bez almalıyım ?
Sedayavuz Semiha_k merhaba. İlk bebeğimde gaza gelip heyecandan yenidoğan paketlerini doldurmuştum bir paketi bile bitirmedik ve primadan asla memnun kalmadım ben sleepyciyim. İkinci gebeliğimde bile tekrar prima denedim hatta başma markalarda ama hem gereksiz fiyatlandırdılar hemde sleepy kalitesinin olduğunu düşünmüyorum. Şimdi 3.bebeğimi doğurucam ve sleepyden devam😊
Gulsena09 Semiha_k valla ben sleepy almistim hic memnun kalmadim hep sizdirdi 3. Gun hemen primaya gectim cok memnunum primadan hic sizdirma tasma yapmiyo
Melishera01 Semiha_k molfix aldım 120 adet başka almayı düşünmüyorum doğuma kadar bebeğime iyi gelirse devam edeceğim denemelik aldım
akidesekeri Semiha_k arkadaşım ilk başlarda püre babyden memnundu sonra taşma ve koku yapıyor demeye başladı bıraktı. Molfixe geçti şu an ondan memnun.
user2524 Başta ablam ve çevrem bebek bezi stoğu yapmamam gerektiğini söylüyor. Her bebeğin cildi aynı değil. Bende sadece 2 paket prima aldım. Eğer bir sıkıntı yaşamazsam bebeğime iyi gelirse devam edicem
Sedayavuz Semiha_k Semiha_k yenidoğan dönemi hızlı atak süreci olduğu için bir paket ile başlayıp duruma göre numaraya geçin derim. Yani bebek fiziğinede bağlı tabi normal gelişim bebek için bence bir paket ile başlayın
ozgese-s İlk oğlum da prima kullandım molfix sleepy pişik ve taşma gibi sorunlar yapmıştı şimdi ikinciye hamileyim gene prima aldım 👍
Dunyam28 Semiha_k kesinlikle ilk tecrübeye dayanarak prima premium care den daha iyi bir bebek bezi yok diyebilirim. Hiçbiri iyi gelmedi ya taştı ya pişik yaptı , ilk çocuğuma bezi bırakana kadar prima premium care kullandım
Girlmama Semiha_k her ne kadar araştırıp alsakta en iyisi de olsa bebişe uymayabiliyor alerji yapabiliyor gibi gibi bence yapacağınız en kötü şey bez stoğu olur onun yerine her markadan almanızı öneririm indirimleri kaçırmayın çeşitli markaları ve farklı bedenleri stoklayın ben şuan prima ve molfix aldım
Bo16 Molfix ve sleppy kullanıyorum şu an pişik yapmadı ikisi de memnunum 1 numara 120 tane falan gitti 2 numaradayim şu an yenidogan doneminde bebeğim şu an