Onsekiz06 07070707 yok ya yarın adet günüm test negatif zaten üstüne bi de influenza olmuş oğlum bana da bulaştı fena hastayız suan
anneolmakneguzel_ Bat 10, dün yaptım negatif. Kabullendim olmadığına. Sabah yine de yapayım dedim. Neg attım çöpe, dur bakayım bidaha dedim çok silik çizgi cıktı. Tekrar saat 9 ve 11de yaptım pozitif. Kan verdim bakalım 🥰
07070707 anneolmakneguzel_ ay umutlarımız sönmesin Ozaman dün benimde negatifti diyorum artık dönmez burdan silikte olsa çıkmalıydı😬
FRVP20 Nygzzzz ben geçen gün istedim test eşim almamış sonra ben dedim alma cumaya kadar bekleyelim bakalım hayırlısı inşallah
anneolmakneguzel_ 07070707 ben de öyle düşündüm. Silikte olsa çıkardı diye çıkmadı. Kan da 32 çıktı 🥰
FRVP20 07070707 mide ağrım akıntım var yaklaşık 1 haftadır göğüslerimde acı ağrı var şişkin sanki süt dolar ya öyle ama umutlanmak istemiyorum bakalım hayırlısı
07070707 FRVP20 hadi hayırlısı bende sıfır beleti adet belirtisi de yok hissiyat sıfır testi Nezaman yapacaksın
FRVP20 07070707 ya bende bu belirtiler var ama adet belirtisi de aynı olduğu için umutlanmıyorum canım testi cuma günü 😅eğer adet olmazsam cuma günü testi alacağım
gulsah035_ hnf34 ben de öyle düşünüyordum ama 8. Ay denememde çift çizgiyi gördüm ve şunu anladım ki olmaz dediğin her şey öyle bir oluyor ki o ümitsizliğe sakın düşme biliyorum çok zor bir süreç ama ümidin hep baki olsun
hnf34 gulsah035_ o mesajı yazdıktan bir iki gün sonra hamile olduğumu öğrendim umudumu tamamen kesmiştim. Rabbim olmazları öyle güzel olduruyormuş ki 😌
Onsekiz06 SscL benim doktorum dedi ki 1 ay yumurta büyütme çatlatma aşılama vs denicez 1 ay boş bırakıcaz dedi o yüzden bu ay boş geçecek yüksek ihtimalle (senle özelden konuşamıyor muyuz burda ya)