melimo Tutar13 BAT26 Aralık 11. Gün bugün silikte olsa cıkması lazım dı çok üzüldüm. Sol gözüm ve sol burnum akıyor ilk tıkanmıştı bunu bile gebelıge bağlayıp ilaç içmemiştim
yasemin_ysmn Bat 9 ocak. Yumurtlamadan 11.gün, Çatlamadan 10. Gün. Bu sabah test yaptım tertemiz negatif. Olsa çıkar mıydı sizce yoksa erken mi?
Tutar13 yasemin_ysmn cıkmaz canım catlamadan en erken 12.14 gun sonra cıkar yani 3 gun sonra yapman lazım
melimo yasemin_ysmn bende olsa çıkardı diye düşünüyodum regl günü gelmeden bazılarında cıkıyor diye heveslenip yaptım negatifi gördüm yumurtlama günümüz aynı 11. Gün bugün 3 gün sonra regl günüm zaten… 5 aydır deniyorum 🥹
melimo yasemin_ysmn belirtiniz var mı hiç Benim çok midem yanıyordu düne kadar oda gitti… Normalde de göğsümde regl olmaya yakın büyümezdi ağrımazdı şimdi büyüdüler başka da belirtim yok
yasemin_ysmn melimo aynen. Adet gećmesini bekliyim bi de 10unda deniyim inşallah pozitif görürüz hayırlısıyla. Bizim de 7 ay oldu denemeye başlayalı
yasemin_ysmn melimo bikaç gün önce sol kasığımda batma vardı o geçti. Göğüslerim benim de bi gergin şiş gibi hafif
Nygzzzz Tutar13 24 yumurtlama günümdü çatlamayı bilmiyorsun o günü değerlendirdik dün test yaptım negatifti
Gizmmis 07070707 artık bilmiyorum neyin alameti şu 1 hafta geçse de adet olcam mı olmycam mı netleşse 😂🙊yaptım iki tane aynı silik pozitif çıktı
Onsekiz06 07070707 yok ya yarın adet günüm test negatif zaten üstüne bi de influenza olmuş oğlum bana da bulaştı fena hastayız suan