07070707 aysegul-2509 lapaquick iyi bir marka ya hiç pozitif göstermedi çok şükür 😬 ne kuruma ne bişey kafam rahat ovaluasyon yapmıyorum artık stresli bence baya geçen sene bıraktım artık günaşırı ilişki şeklinde devam ettim adet bittimi pcos falan da var
aysegul-2509 07070707 o zaman sabır diyelim ben 4 sene tedavi gördüm 4,5 olmuştuki rabbime şükürler olsun kızıma hamile kaldım.tabi ona kadar 10 ve 8 haftalık 2 bebek kaybettim 1 kimyasal gebelik geçirdim.tam pes ettiğim sırada kızım mucizem oldu.Allah sanada nasip eder illaki herşeyin doğru bir zamanı vardır zamanını bekliyordur
Auri 07070707 Bence regli bekleyelim önceden çok belirtimiz olmazsa 8inde yapalım Bakalım kim kazanacak. 😂
07070707 aysegul-2509 allahım bağışlasın 🤲🏻 Hep bende vardır bi hayır diyorum olmuyorsa rabbimin vardır bir bildiği tabiki olsa nasıl sevineceğim olmadığı zaman da üzülüyorum isyan etmiyorum nasip diyorum bir oğlum var bin şükür rabbim olmayan bekleyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın🤲🏻🤲🏻
07070707 aysegul-2509 kayıplarda peki problem neydi test vs yapılmadı mı yaşadıkların çok zor rabbim mücize nasip etmiş sonunda nasıl sevindim 😍 benimde bir dış bir kimyasal var 2 seneyi geçti bakalım neler bekliyor beni🥴
aysegul-2509 07070707 kan pıhtılaşması varmış malesef ondan kaybetmişim ve prosedür gereği 3 düşük olmadan genetik araştırma yapılmıyormuş o yüzden sebebini geç öğrendim malesef.en sonunda gittiğim bir doktor 3 düşüğüm var genetik araştırma istiyorum de beni referans göster dedi Allah razı olsun onun sayesinde öğrendim.kızımda 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne vurdum.şimdi yine hamileyim yine vuruyorum
Nygzzzz ikinci benimde sanki regl olcakmışım gibi belirtiler var ama test yapmayı düşünmüyorum bat 7 gelene kadar
Gizmmis Kızlar benim de bat 8 şurda bekleyeyim belirtileri tavan yapmış birisi olarak (yada hepsi psikolojik kafayı yedim )🤭
hnf34 Benim bat 6 veya 7. Hiçbir belirtim yok. Sağ kasığımda ağrı ve akıntım var ama adet öncesi de olan şeyler😔 buralarda takılıyorum öyle. 1,5 yıldır bekliyorum. Bir dahaki ay klomen e başlayacağım. İlk defa kullanacağım heyecanla beklemedeyim