Serifebk7 Onsekiz06 yumurtlama takip etmiyorum ama 20 si gibi kasık ağrım beyaz akıntım olmuştu büyük ihtimalle o gün yumurtlama oldu. Şimdi fazla bir belirdim yok sadece ara ara göğüslerime acı giriyor
Gizmmis Kardelen0406 25 Aralık diye biliyorum çok fazla mide bulantım var sürekli tansiyonum düşüyo diğer testlerde net pozitif çıkıyo ama güvenemedim productor aldım oda bu şekilde gösterdi
Kardelen0406 Gizmmis aaa benimde 25 tahmini yani takşp etmedim ama öyle tahmin ediyorum yarın bende bi test yapayım o zaman 🥰Ama bence var senin 🌸
07070707 Serifebk7 bende antalyadayım adımdan anlaşılacağı üzere 😍😍 baya baya ortak noktalar olacak hangi doktora gideceksin 🤭
Gizmmis Kardelen0406 Rabbim kucağınızı boş bırakmasın inşallah🙏🏻ama hani benim ki bu kadar hayali bi çizgiyken sizde yapmayın bi kaç gün daha bekleyin iyice netleşsin ki sevincinizi güzelce yaşayın ben hala emin olamıyorum
Nygzzzz ikinci benimde sanki regl olcakmışım gibi belirtiler var ama test yapmayı düşünmüyorum bat 7 gelene kadar
07070707 Atyonlugra yanıltıcı durmuyor baya koyu gibi ama tabi bilemedim gene hayırlısı olsun bi kaç güne kan verirsin
Atyonlugra Nygzzzz valla gaza geldim yaptim burya girip okuyunca gaza geliyor insan bat 9 ve asilama yaptirdim asilamanin 10. Gunu igne etkiside olabilir diye heveslenmek istemiyrm ama icimde kipir kipir bilemedim 🥺