dmthyt Tubisko04 canım şekerin şakası olmuyor önceki gebeliğimde yüksek şeker vardı diyet gördüm bundada hem yüksek hem düşük az yesem düşüyor çok yesem yüksekliyor diyetisyen eşliğinde gidiyorum. Bence yaptır yuklemeni içinde kafanda rahat olsun
Zuhal_Y Tubisko04 yaptir canim sonra aklin kaliyor yesemmi yemesemmi diye . Ben acllik ve tokluk birazda diyet ile devam ediyorum ama pismanim inan sinirda cikti yediklerimin hesabini yapmaktan bunaldim inan ki . Parmaktan takip edigorum az kaldi fakat daha başlardasin istahin acilir ilerleyen aylarda . Takip etmek daha zor yap kurtul aklin kalmaz
Dunyam28 Eğer normal kan tahliliyle belli olsaydı şeker yüklemesi diye bir test olmazdı zaten , gebelik şekeri çok farklı bir şey, mutlaka yaptirmalisiniz
ayinpariltisi Rmys0 herhangi bir belirti yoktu bende açıkçası hızlı veya çok kilo alma gibi. 27+3teyim +7 kilo
Rmys0 ayinpariltisi ben 22 yim 7 kilo cok aldım sanki yaa bebekde 570 gram haftasından önde 6 gün falan
ayinpariltisi Rmys0 bence gayet normal yine de doktor daha iyi bilgi verecektir. Benim de başta 1 hafta öndeydi şu an tam haftasıyla uyumlu