Byrmm Ssssserapppp ya benim baktı alttan maalesef hiç açılma yok tık yok dediii. Bide abuk subuk konuşup moralimi bozdu. Bakalım perşembe başka takipli olduğum doktora gidicem inşallah.
Byrmm Ssssserapppp 39+4 kilosunu ölçtü önce 3200 dedi çok sevindim. Sonra biraz daha baktı 3 dedi daha sonra 2950 almamış kilo karnından alması gerekiyor riskli gebelik olabilir peritinolojiye bi görün belki hemen doğurtmak gerekir seni dedi.perşembe diğer doktoruma gideceğim inşallah bakim o ne diyecek. Doğum ücretinden dolayı buna bakılmıştım daha uygun diye ama fiyat umurumda değil kafamın rahat stressiz olması daha önemli.
Ada_asel21 Rabiamina evet bende de öyle oluyor bazen gün boyu bile hareketsiz kalıyor bazende gün boyu oynar durmaz
Rabiamina Ada_asel21 benim de aynı ya. Dün gece saniye durmadı. Bugün gündüz hareket yok diye endişe ediyordum ki başladı hareketlere 😅 bizimle dalga geçiyorlar galiba
Gamzeeeeeee06 Byrmm benimde kilo almıyor durdu kilosu haftasıyla uyumlu diyorlar ama endişeleniyorm bişey mi var diye
Ssssserapppp Byrmm benimde kilo almıyor, 100 gr almış sadece . Geçen hafta 60 gr di. Doktor bir sıkıntı görmedi, bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum sizinde. Ama tabi doktorunuza gorunun içiniz rahat etsin
Ada_asel21 Benimki artık gelsin yaa ben dayanamıyorum hem korku var hem gelsin çok istiyorum hamileliğim sanki çok uzamş gibi geçen sene ocak 20 de düşük yaptım nisanda hamile kaldm tekrar ve dahada hamileyim
busray96 Ada_asel21 @Ssssserapppp @Happy-melek1997 @guhoglu dün biraz squat ve ördek yürüyüşü yaptım geceden beri kesintisiz bel şiddetli ağrısı var, ilk gebeliğim nişan su vs gelmedi, beklemeli miyim doktora gitmek için?
Ssssserapppp busray96 benimde ilk gebeligim, sabah regl agrisi gibi başladı sonra suyum geldi . Suan hastanedeyim
Miniportakal Ada_asel21 38+5 deyim geleceği yok bu kızın çok ağırlaştım geceleri uyuyamıyorum sol tarafıma kalçamdan parmak uçlarıma kadar ağrıyor sola yatınca artık ağır iş yapamıyorum oturup kalkmada zorlanıyorum 😂 çok şükür yeni yıla girdik yine doğuramadık bel kasık ağrılarını saymıyorum bile birde üstüne sert tekmeleri var kızçem benimle eğlenir 🤣
smyye57 Ssssserapppp maşallah Allah bağışlasın bizde bu gece 38 e giriyoruz bakalım ne zaman gelecek ağrı sızı herhangi birşey yok beklemedeyiz 🤗
guhoglu Ssssserapppp iyiyim çok şükür bebekle dünyaya alışmaya çalışıyoruz maraton başladı ☺️ sağlığımız iyi çok şükür siz nasılsınız? Normal mi doğdu
Ssssserapppp smyye57 hayırlısı olsun , sağlıkla kucağınıza alın insallah☺️ onlar gelecek zamanı çok iyi biliyorlar gercekten ☺️
Ssssserapppp guhoglu çok sevindim iyi olmaniza 🩷 bizde iyiyiz çok sukur , hersey yolunda şimdilik ☺️ evet normal oldu , sizin?