Aysezey Kuboss06 aslında kötü değiller ama biraz yoğun çalışacaklardı . Nasıl çalştığından ziyade biz çocuklar küçükken 2.doğu görevini bitirelim dedikk yaza doğuyu isteriz inşallah bakalm. Şuan nerde görevdesnz peki?
Kuboss06 Aysezey Biz istanbuldayız henüz yeniyiz, bi 5 6 yıl daha buradayız büyük ihtimalle 2.şark görevi yapacağınıza göre bi kaç il daha gezmişsiniz anlaşılan, ilk batı göreviniz neredeydi acaba Ve kaç yıl sürdü?
Gamzecebecii Aysezey yani sıcak oralar bende o yüzden gidelim dedim eşim de dedi ki benim yüzümü zor görürsün o zaman 😅😅biz karstayız buralarda çok soğuk ya
Aysezey Gamzecebecii hep aynı şeyi duyyorm varyaaa. Yüzümü zor görürsn diyolar demekki doğru. Ek görevi vs. bitmiyormuş. Karsta soğuk bizde konya dayız -20 leri görüyoruz aralık ocakta falan . Allah kolaylaştırsın ☺️🤲🏻 kaç yılınız kaldı ki
Gamzecebecii Aysezey 1.5 sene oldu şuan olduğu ilçe 3 sene 1 sene de yapınca çift bitiyor biz öyle yapıp batıya dönmeyi düşünüyoruz 😂😂😂-22 ydi geçenlerde burası aşırı soğuk
Htccndn Aysezey Adanada yaşıyorum polis değilim ama mahalle mahalle değişiyor sıkıntılı olan yerlerde var sakin olan yerlerde
Eyseca Aysezey kız saçmalama Adana’da çalışılır mi benim eşimde polis memuru ihtiyaç var gidelim dedi kabul etmedim hepsi psikopat ordakilerin 🤪 şaka bir yana büyük şehir iş yükü çok ağır
Bahar0101 Aysezey dediğim gibi canım mesleki zorlukları bilemem ama genel olarak yorumum göreceli düşünerek yaptım hakkınızda hayırlısı olsun diyelim 🤲🏻
Aysezey Kuboss06 eşim Antep’te çalışmış 4 yıl. Sonra Diyarbakır a geldi bende orda çalşyodum tanıştık derken 4 yılda orda görev yaptı. 2 yıl konya merkez de 1 yıl da ilçesinde çalıştık bu 2.yılımız. önümüzdeki yaza inşallah Diyarbakır a geri dönmek istiyoruz çünkü çoook güzel bi şehir. Ama tabikiiii emniyette torpilli değilsen istediğin yere genelde asla vermiyorlar ☺️ hayırlısı bakalım. Erzurum da İstanbul da Eskişehir de Maraşta okudum çalıştım derken bi çok şehir gördüm en rahat olanı hangisi dersenz kesinlikle Diyarbakır bence 🤷🏻♀️
Kuboss06 Aysezey Maşallah baya dolaşmışsınız 😁 Diyarbakır olmasa mardin de çok güzel bir yer mutlaka tercihleriniz arasında bulunsun derim🥰
Aysezey Kuboss06 orayada gitmiştim.merkezinde pek bişey yok ama ilçeler evet çok güzel yerleri var. Herkes için hayırlısı olsun 😍🤲🏻