Mervepol orkidemm_ karakollar da olursan sadece olaylara cagriliyorsun yani ekstra calisma saatin dışında cagrilmiyorsun normal çalışma saati içinde çalışıyorsun
didm6134 Aysezey benım de kardesım jandarma adana da mutluydu iyi insanlara denk gelınce.. Ama kışı çok soguk gecıyor
_Mother_ orkidemm_ Adana mı kışın soğuk 😅🤣 bazen sert ve kuru soğuk oluyor evet ama genel olarak biz sürekli Çukurova da yaşayan insanlar için soğuk gelir ama atıyorum Erzurum’dan gel şuanki hava da tişört heyetden sen bumu soğuk diye dalga geçersin 😅🤣
didm6134 orkidemm_ ahaha kardeşimin yaninda kışın gitmiştim ondan belki İstanbulda yasıyorum ben yazı da çok sıcak onu biliyorum ama erzurum zaten adı olay kuzeninde orda yasıyor biz daha kar görmedik☺️
_Mother_ Aysezey 6 yıldır Adanadayız eşim il emniyete bağlı hırsızlık şube yoğun olduğu günler oluyor ama meslek hayatımda en rahat olduğum yer diyor
orkidemm_ didm6134 canım Erzurum buz buz Adana da hep güneş valla ben öyle zıt kutuplarda yaşamışım 😂
Aysezey Kuboss06 vermedikkk. Konuştuğumuz tüm arkadaşlar gelmeyin dediler. 2 yıl boyunca sıkıntılı yerlerde çalışacaklarmışş. Eşimde vazgeçti . Kaldık burda 🤷🏻♀️🤭😄
Kuboss06 Aysezey ayy çok iyi etmişsiniz bizde tercih vericektikte sizin gibi kararsız kalmıştık sonradında vazgeçtik. Bugün detayını öğrendik kom ve narkotik şubeleri istiyormuş ki Adana’da da bunlar meşhur zaten
Aysezey Kuboss06 aslında kötü değiller ama biraz yoğun çalışacaklardı . Nasıl çalştığından ziyade biz çocuklar küçükken 2.doğu görevini bitirelim dedikk yaza doğuyu isteriz inşallah bakalm. Şuan nerde görevdesnz peki?