Pera_aslan Gamzealptkn hayırlısı olsun canım benimde perşembe transferim olucak hayırlısıyla güzel haberler de buluşalım 😍 senin ilk denememi kaçıncı gün embriyosu
Ertugrulgulcem24 Teslimenursevil canım hayırlı olsun seni hatırlıyorum umarım bu kez bebişine kavuşursun ne yaptın histereskopi oldun mu sonradan sanki öyle bir konu açmıştın
Teslimenursevil Ertugrulgulcem24 histeroskobi oldum diye biliyodum ta ki bu transferimde tekrar rahim filmi çekilene kadr rahmim hala T rahim milim dokunmuşlar transferim olumsuz olursa tekrar histeroskobi laparoskobi olmam gerektiğini söyledi doktorum o yüzdende sonuç olumlu olucakmış gibi hissetmiyorum
Ertugrulgulcem24 Teslimenursevil ay hayır lütfen öyle düşünme her şey rahime bağlı değil bir tutunsun sonra rahim zaten genişler kendi merak etme kaç tane embriyo transferi oldun
Teslimenursevil Ertugrulgulcem24 5. Gün embriyosu 2 tane canım diğer 2 transferimde hep kasık ağrılarım felan olurdu bu sfer sanki hiç transfer olmamışım gibi hissediyorum bir gram belirtimde yok🥺
FatmaZehra06 @Teslimenursevil insallah olur canım ınsan beklemedıgı anda umutları çiçek açar o yüzden dualarım hepımızle Rabbım hayırlısıyla nasıp etsın🌸🙏
Teslimenursevil FatmaZehra06 amin canım Allah razı olsun 🙏🏻🌸bir umutla insan yine bekliyo o güzel haberi
Ertugrulgulcem24 Teslimenursevil vallahi herkes erken diyebilir ama bn iki kez transfer oldum tuttu ama düşük yaptım canım ikisindede 6. Gün pozitif gördüm
FatmaZehra06 @"Teslimenursevil kacıncı gün embrıyosu tek mı ıkı tane mı transfer edıldı sen sanırım Bahcecı tüp bebek merkezînde yaptırdın degıl mı