FatmaZehra06 @Teslimenursevil birazdan hastaneye gıdıp kan testı verıcem bugün 10. Günüm ınsallah şu güzel kandil gününde Rabbımın sevındırdıgı kullarından oluruz dualarım hepımızle bende dua beklıyorum 🌸🙏🐣
Neslihan_42 İsimlerinizi bilmiyorum ama yorumları okurken içimden her birinize dua ettim. Sağlıklı imanlı evlatlarımız olsun en güzel vakitte. Maddi ve manevi kolaylıkla versin Rabbim. 🤲🏻❤️
FatmaZehra06 @Teslimenursevil çıktı canım negatıf artık degısmez sanırım ılaclarımı kullanmama gerek var mı?
Kartanesi-24 Teslimenursevil canım sen bugün kan verecektin Verdin mi aynı gün transfer olduk seninle bende idrar testinde silik çizgi gördüm salı günü normalde kan günüm ama ben de yarın kan vermeyi düşünüyorum bide benim dün akşamdan beri karnımın sağ tarafı çok ağrıyor neden acaba normaldir inşallah sende var mı öyle bir durum
Dlnmehmet Cambardak__ umut hiçbir zaman tükenmez benim 3. Transferim 2023 aralık ayında birtane transfer oldum olmadı mayıs 2024 de cift embriyo transfer oldum pozitifi gördüm ondada ama saglıksız gebelik oldu kürtaj oldum 23 aralıkta son iki embriyom kaldı artık umudumu asla kaybetmedim eşimle hadi bu son hakkımız dedik sene bitmeden koyduralım dedik pozitifi gördük gene umarım bu defa saglıkla ilerler rabbim çok büyük umudumu asla kaybetmedim kaybetmem de sende kaybetme devam et nasibin seni bulucak ben inananıyorum 🤲
Neslihan_42 Öyle demeyin, en güzel zamanda olacaktır. İçinizi rahat tutun. Bizim elimizde olan bir durum değil doktorlarında değil. Allah’ın ol demesi yeter. Herşey güzel olacak inanın. Duaya devam 🤲🏻🤲🏻