ZehraAydemir Merhaba hanımlar İstanbul avrupa yakasında detaylı ultrason için kanuni sultan süleyman hastanesinden randevu aldım fakat orada safece mzürlü bebekler için detaylı ultrason yapıldığını söylediler önerileriniz nedir 19 haftalık hamişim randevu alabilmem için 1 haftam kaldı
MuratZeynepDiner ZehraAydemir bezmi alemde banu hanım var prof dr aynı zamanda perinatolog 240 lira direk gidince randevü alabilyorsunuz çok iyi bir doktor tavsiye ederim
Tgbrl ZehraAydemir Cennet Mahallesi Doğan Hastanesine gidicem bende 21.haftamda ücreti 350 tl dr dışardan geldiği için ismini tam hatırlayamıyorum şu an
sevilayumitozdemir ZehraAydemir ilgi hastanesi 160 TL ödedim 1 2 ay önce, gayet memnun kaldım hem çok güzel anlattı doktor herşeyi hem de o kadar detaylı baktı ki 45 dakika falan sürdü
ZuhalDurmus Prof. Atıl Yüksel tek geçerim. Adam ultrasonda erken doğum yapıp yapmayacağını bile söylüyor. Özel muayenehanesi var tahminim 1000 tl vardır fiyatı. Ben 6 yıl önce gittim 750 tl ödemiştim.
Kedicikiz ZuhalDurmus ya ben Atıl beye randevu aldım. 1 ay önce mart için. Malum çok yoğun oluyor. Birde Başka perinatoloğa aldım . Atıl bey 900 lira, ahmet bey 500 lira hala kararsızım. Normal bir gebelik geçiriyorum çok şükür riskim yok. Kararsız kaldım.
Nime07 MuratZeynepDiner doktor muayenesine girmeden direk gidip ultrason bolumunden randevu alabiliyor muyuz acaba ?
ZehraAydemir MuratZeynepDiner aramamıza getek yok mu sevilayumitozdemir ilgi hastanesi çok övdüler ve söylediğiniz fiyatta uygunmuş
Selinovvic Ben Avrupa yakasında hangi hastaneyi arasam detaylı yapmadıklarını söylediler,sonunda Zeynep kamil den almaya karar verdim. 2.duzey ultrasonu da devlette yaptırmak istiyorum hastanem zaten özel.
Mrvcvn MuratZeynepDiner peki teşekkürler size ne kadar sonra randevu verdiler benim 3 haftam var acaba randevu bilabilrmiyim vakit kaybetmeden bakiyim
MuratZeynepDiner Mrvcvn bana 4 hafta sonrasına verdiler vakit kaybetmedn gidin bence hem cok iyi bir prof hem perinatolog ve fiyatıda oldukca iyi
Mrvcvn MuratZeynepDiner bugün gittim Bezmiâlem e 3 hafta sonrasına randevu aldım yardımlarınızı Z için sağolun 😄
Mrvcvn Kadriye kadın doğum polikliniklerinin olduğu bölüme gidip sordum orda bi oda gösterdiler gittim söyledim haftanın sordular şuan 20 haftaligim 3 hafta sonraya randevu verdiler 200 TL istediler parayı o gün vericem
ZuhalDurmus Kedicikiz bende normal gebelik yaşadım ama atıl beye gittim. Şuan riskli bir gebelik yaşıyorum takip eden doktorum prof ve perinotolog ama ben yinede atıl beye gideceğim.
Bebegim Prof özlem pata hem çok tatlı dilli kibar hemde çok bilgiliydi 3 saat uğraştı benimle bekledi gerçekten çok iyiydi perinatolojiydi hemde aklımda birtane bile şüphe kalmadı
Mervecilek sevilayumitozdemir canım bende ilgiye gidicem detaylı ultrason için acaba renkli mi çekiyorlar yüz hatlarını falan da gösteriyorlar mı?
Mrvcvn MuratZeynepDiner CD veya resim verdiler mi size yada ek ücret istedilermi bunlar için ? Bide beni Banu hanımın değil Mehmet Bey'in odasına yönlendirdiler acaba yanlış mı yaptım şimdi bana kim bakar ki ?