Evrimnbe Minikmucizemmm26 cam kapı avize toz sil süpür mutfak dolapları dışından banyo duvarları bir de benim 2 büyük koltuğumu sildi 4 tane de sandalyemi sildi 3 tane balkonum var onları yıkadı
myavocado Uykusuzz_koala Ankara da aylık, yada bir kez düzenli alıyorum, 1700tl. Evim çok büyük değil, cam balkon filan yok bir de her ay geldiği için o şekilde geliyor, 2000bin filana da duyuyorum, 1500 bana fazla gelmedi o yüzden.
Gizem1992 Uykusuzz_koala yaa bende çağırmayı düşünüyordum ama tek kişi gelmeyiz iki kişi geliriz kişi başı 2500 tl isteriz sabah kahvaltı öğle yemeği fln baya zorluyorlar tek gelmeyi kabul etmiyor en azndan zor olan yerleri yapsan tek gelip dedim ama onu da kabul etmıyor
Gizemnurozgul Uykusuzz_koala biz tekirdağdayız 260 m2 ev için 2500 lira istiyorlar ve bir günde bitmiyor iki gün gelmiş oluyor
Bnguuu_102 Elisa0422 hatta vakti kalırsa eşi oğlu almaya gelene kadar boş durmamyayım diyor ütü yapıyor az çok demeden yemeğini ben hallediyorum mutlaka bir şeyler koyuyorum yesin diye zaten acıktı mı tezgahın masanın üstünde ne varsa yer yani yemek getirene kadar ben buzdolabımın içine kadar temizler dolaptaki balkabağı kötü olmaya yüz tutmuştu bir kere hemen temiz yerini doğrayıp tencereye üzerine şekerini falan dökmüştü kızıma da annen yapamaz çalılıyor diye koydum akşam pişirin yiyin demişti valla hakkını yiyemem hiç yaklaşık 3-4 yıldır geliyor ama
mrvknl Rabia-T siz hangi şehirdesiniz acaba ben izmirdeyim banada yardıma abla lazım bulamıyorum da 😇
Premsescik Uykusuzz_koala bende cağırıcam 2 bin dedi banada sabah 9 akşam 5 isteğe göre buhar makinasıda getiriyor artı 1000 tl farkla
Yczr İstanbulda detaylı temizlik icin 2500e geldiler bana gecende. Cok iyi geldi fiyat olarak o yüzden
Nananan Uykusuzz_koala bizim küçücük köyde bile bir buçuk bin lira yevmiye bence az bile söylemiş gelen kadın burada 4.000 liraya falan yapıyorlar