Rabia-T Uykusuzz_koala Gayet uygun. Ben 2+1 de oturuyorum 1800 veriyodum. Ocak ayı itibariyle 2200 yaptı
mrvknl Rabia-T siz hangi şehirdesiniz acaba ben izmirdeyim banada yardıma abla lazım bulamıyorum da 😇
bengonca Pzahide evet. Ama temizlik dışında yemek falan da yapıyor. Çocuklara ben markete çıkınca falan bakıyor.
Evrimnbe Uykusuzz_koala banada kasım da geldi 2000 bin tlydi derin temizlik yaptırdım. Yılbaşından sonra 2500 yapar
mucizegebee Ben geçen ay günlügünü 600′tlye yaptırdım ama değdi 2 gün üst üste geldi ev büyük olduğu için anca bitti işler dip köşe büyük işler hepsini yaptı tertemiz oldu sağolsun
Elisa0422 Uykusuzz_koala izmirde sordum 4 bin istedi yeme içmesini de ayrı söyledi 1500 istedi 5500 toplam dedi senin baya uygun canım ya çok değil ben vazgeçtim mesela
Minikmucizemmm26 Kızlar bu fiyatlar neyi kapsıyor merak ettim doğum öncesi ben de çağırmak istiyorum birilerini
Evrimnbe Minikmucizemmm26 cam kapı avize toz sil süpür mutfak dolapları dışından banyo duvarları bir de benim 2 büyük koltuğumu sildi 4 tane de sandalyemi sildi 3 tane balkonum var onları yıkadı