_moom Kızlar 3 gün var regle sizce doğrumu??? Bu ay beklemiyordum 1 kere denedik ama yumurtlama gününden 1 gün önce olmuş sonradan gördüm. Prodoctor marka test
Canan__ _moom bazı testler yalancı pozitif cıkabiliyormuş ama var bence başka markayla dene yada en garantisi kan testi yaptır canm
SalihaHakanetin _moom kusura bakmayın şimdi gördüm o markaysa kesin vardır bende 5 gün kala öğrenmiştin kan verin netleşsin inşallah hatta elinizde ovilasyon testi varsa birde onunla yapın o daha koyu cıkacaktır bende öyle olmuştu ☺️
ogretmennn Evet pozitif görünüyor bence hayırlı uğurlu olsun 💖 ben 1 senedir prodoctor kullanıyorum daha hiç yanılttığını görmedim. Böyle çizgi hiç çıkmadı yani benimde reglime 3 gün var bana da dua eder misin 🌸 belirtin var mıydı bu arada
_moom ogretmennn hiç belirtim yok şaka gibi 3 ay denedik, olmadı diye eşimle yaza kadar bekleyelim dedik yapmama kararı aldık. Sadece bi kere yanlışlıkla oldu ve sonuç 🥰 anladımki cok isteyince ve kafaya takınca olmuyor sanırım sizin içinde hayırlısı olsun tez vakitte💖
Miracleee _moom bende bu ay prodoctor ile test yaptım tabi başka testler de yaptım ama 5 dk dan sonra çıktı bütün çizgiler. Belki 1 belki 5 saat sonra çıktı bilmiyorum. Yine de hamilelik ihtimalim.var mi sizce. Bu arada size de hayırlı olsun.
Nuriay _moom tabiki koyu zaten siz benim testlerimi gorseydiniz. doktorum bile silik cizgi gebelik yok demisti de yinede hameydim 🙄😆
_moom Nuriay ay inşallah hep bu testten kullandım ama silik bile görmedim hep hayal gibi kendim görüyorum sanıyordum. Ama baya belirgin görünüyo inşallah vardır🥹
_moom SalihaHakanetin buda diğer 3 testim. Sizce yanlışlık olurmu bence 3 ü oe aynı olması imkansız ya
SalihaHakanetin _moom var hayırlısı olsun yarın hemen acilde kan verin 2 saatte cıkar sonucu e nabizda sağlıkla kucagına almak nasip etsin Rabbim ☺️🌸
Mom6535 _moom pozitif canım bende bugün yaptım negatif çıktı geçenlerde bir tane pozitif görmüştüm yanıltmış beni iki tane prodoctor yaptım negatif çoktı seninki gayet pozitif