Aysenurkpehlivan Akidesekeri11 benimde bugün başladı mide bulantısı ara ara kusmada oldu hafiften böyle çok hafif pembemsi lekede var
Akidesekeri11 Aysenurkpehlivan doktoruna söyledin mi? Bende herhangi bir leke vs yok sadece bulantı kusma
Aysenurkpehlivan Akidesekeri11 perşembe kontrolüm var o zaman söylerim diye düşündüm artmadı lekelenmedee
Akidesekeri11 Aysenurkpehlivan umarım her şey yolunda giderrr benim de haftaya kontrolüm günler geçmiyor resmen
Aysenurkpehlivan Akidesekeri11 ayyy inşallah çok dua ediyorum bi kere göreyim duysam şu kalp atışını doktorda herşey yolunda dese benden rahatı olmayacak ama işte bi yerimi bişey olsa evfam yapmadan duramıyo insan
Akidesekeri11 Aysenurkpehlivan sen hep iyiyi düşün. Kalbini duyana kadar ben de öyleydim sonra da rahatladım diyemem doktora gitmedikçe insan evham yapıyor normal bence içgüdü bu ama iyiyi düşün kötüyü çağırma
igvescarim Kızlar benim de yarın son adet tarihine göre 5 haftalık oluyor daha doktora gitmedim yarına randevu alsam acaba kese görünür mü? Birde çok nefes darlığı yaşıyorum 2 gündür nedense
Aysenurkpehlivan igvescarim gözükür kese git istersen folik asitde verir başlarsın hemen vitamin almaya
Akidesekeri11 igvescarim bence gözükür canım geç döllenme vs olmadıysa doktora ilet bu nefes darlığını da