Eternal06 Ben 6+0’dayım göğüs ağrısı var bir de karnımda hafif hafif sancılar var ama en kötüsü uykusuzluk herkeste uyku oluyormuş ben uyuyamıyorum geceleri. Var mı uykusuzluk çeken😢
cauuv1 6+1 de gitmiştim kese gözüktü geç döllenme olmus beta düşüktü zaten 4 haftayla uyumlu demişti. Bende kalp atışı için 8+2 de gidicem 3 ocakta
Esranurgormus Merhabalar 27 Aralık doğum günüm de hamile olduğumu öğrendim testte 2038 çıkti 5.6 haftalık oluyor sanırım , bir şey soracağım bel ağrısı ge kasık ağrısı normal mi benim ikinci gebeliğim oğlumda bunları yaşamamıştım🥰🥹
Aysenurkpehlivan Esranurgormus valla ben belimin ağrısından anladım gebeliğimi hala oluyo ara ara nor al diyolar
Senamstf orkidemm_ geç döllenme olmasına rağmen görmüşsünüz ne kadar güzel 🥰 benim doktorum alttan muayene etmiyor cumartesi gününe verdi o yüzden randevuyu ama içim içimi yiyor sanırım dayanamayıp başka doktora gideceğim yarın 🥹 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi 🤲🏻🥰
Zhdnl Aysenurkpehlivan merhaba bende 5+3 üm tüp bebek ikiz gebelikmiş bugün keseleri gördük.Karın ağrısı çok yaşıyorum bir de bel ağrısı, mide yanmaları başladı hafifte bulantı var bakalım ☺️
Aysenurkpehlivan Zhdnl yaaaaa çok mutlu oldumm ikiz bideee sağlıkla kucağına alırsın inşallah sende hormonlar çarpı 2 😂🙏
Eternal06 Aysenurkpehlivan bence uyumak daha güzel🥹 günlerdir uykusuz geçiyor gecelerim, işe gelince zorlanıyorum gün içinde
Akidesekeri11 Aysenurkpehlivan koku hassasiyetin başladı mı? Kafede garsonun eli çamaşır suyu kokuyor diye az kaldı istifra edecektim 😂😂
Aysenurkpehlivan Akidesekeri11 evet çok ağır geliyo içim almıyo daha öğrenmeden olmuştu yine aha dedim içimden ve gebe olduğumu öğrendim 😂
Akidesekeri11 Aysenurkpehlivan ben tamamen çok erken regl ağrısından farkettim ya ama şuan sucuk ve çamaşır suyuna düşmanım 😂😂