Nazife_pala_ 2 dilim baklavayla eşdeğer diyenlere şaşırıyorum. Saf glikoz olan sıvıyı baklavayla nasıl eş değer tutarsınız ya baklavanın içinde sadece şeker yok hamur var ceviz var yumurta var var da var. O zaman doktora diyin ki ben iki dilim baklava yiyim o sıvıyı içmeyin öyle ölçün olur mu diyin doktorunuz da size ikisi aynı değil desin. İlk hamileliğimde özeldeki doktoruma istemiyorum aslında içime hiç sinmiyor dedim oda açlık tokluk şekerine bakalım eğer belli bi değerin üstünde çıkarsa açlık o zaman isterim dedi e böyle bi yol da varsa neden önce bu yola sokmuyorlar bizi aklıma mantığıma hiç yatmıyor bu durum şimdi 2. Ye hamileyim yine yaptırmadım açlık şekerim normal kilo alımım normal bebeğin sıvısı kilosu normal ben böyle olunca beden yaptırayım ki. Canan karatayın bu konudaki açıklamalarını izleyin o bilir kişi buradakilerden daha prof. Aklınız neye yatıyorsa onu yapın. Ben aşı ve bu şeker için yaptırmıyorum yaptıranada saygım var ben sadece bilgimi söylerim bunu şunu yap demem araştırıp en iyisini siz karar verin