[silindi] myavocado Buu sene eşimin iş arkadaşının evine davetliyiz. Ciğer sarma yapıcam bir de pırasalı arnavut böreği 🤭 herkes 2şer çeşit yapıp götürecek bana da bunlar düştü 🙂
Almira_ myavocado şarap içip şöyle keyif yapamiyorsam yemeğin önemi yok benm icin. Gebelikten sonra direk sirinceden aldığım şarabı içeceğim. Gidip gelip göz kirpiyorum ona 😂😂
ilke_ Bende 11 haftalık gebeyim canım ailelerle bizim evde toplasicaz kayınbabam aşçı köy tavuğu çorba içli pilav yapip getirecek sagolsun bende Rus salatası kırmızı biber mezesi humus kereviz salatası yapicam pasta kuruyemis kestane meyvemizde var maksat bir arada olmak.
myavocado ilke_ ay kereviz salatası aklıma gelmemişti, çok güzel fikir hem pratik hem lezzetli, bizimkiler de sever 🤗 afiyet olsun 😋
Nakskdkdkd myavocado evet soba var 😅 horoz kescekler ama ben horoz yemiyorum kofte filan yapariz bana 😅😅
Kur Et kavurma patates püresi Havuç tarator Rus salatası ve bir çeşit meze daha karar veremedim 😂 Islak kek kuruyemiş meyve vs bizde böyle :)
myavocado Kur et - püre garanti menü ya ben de onu tercih ettim, herkes sever. Afiyet olsun, diğer meze kereviz salatası olabilir
Almira_ bengonca ben yine de riske atmak istemiyorum ya. Bebişlerimiz için onca şeye katlanıyoruz, buna da katlanacağım artık 🤷🏼♀️
Kur myavocado kesinlikle bizde yılbaşında et net 😂 kereviz salatası güzel fikir aklımda kalsın canım sağol 🌺
Yuuki Yangnyeom chikin yanına da soslu makarna yaparım ara sıcak mantarlı börek olur ama mezeleri düşünmedim havuç tarator garanti buradaki yorumlara bakıp fikir alayim 😂
ZeynepDuru17 myavocado normal gün olacağı için menü bile düşünmedim yıl başı bile aklımda yok gereksiz 😂
Arikkok Merhaba hanımlar😌 37 haftalık benimde haftaya bugün doğumum var sayılı günler 🌸 Annemler bizde meni olarak Domates çorbası Kremalı tavuk sarması İç pilav Fırında karnabahar brokoli havuç Tarator havuç kırmızı lahana Şakşuka Salata Pasta Kestane Meyve Daha neolsun çok şükür 😌🤍
Seros3535 myavocado Çorba ( henüz karar veremedim ) Köfte Arnavut ciğeri Yaprak sarma Havuç tarator Salata Kayın validem tavuk dolma yapıcak Trileçe ve ıslak kek Yılbaşı kurabiyesi Hepinize şimdiden mutlu yıllar diliyorum
myavocado Seros3535 çorba olmasa bile olur, menü çok zenginmiş, üstüne de meyve kuruyemiş filan yeniyor, bence şart değil ama bir yandan da havalar soğuk sıcak sıcak iyi olur. Ben de daha netleştirmedim çorba meselesini 😅afiyet olsun 😍
[silindi] Meltemanneolsun hamile kaldım kalalı 3 kere ciğer yedim canım, doktorum abartmamak şartıyla yiyebilirsin demişti. Eldivenle yapacağım için sıkıntı olmaz herhalde ya
Ozakca-aslihn-1 Ben çeşitli meze yapmayı düşünüyorum evde olcaz zaten başbaşa☺️ Rus salatası,mütebbel,kuru cacık,humus,havuç tarator,mercimek köfte,sarma,sigara böreği.Yeni yıl bize mutluluklar getirsin🥳🥳
Seros3535 myavocado Bir kısmını ben yapıcam bir kısmını kayın validem hamilelikten dolayı ete pek dokunamıyorum hala tiksinti geliyor havalar soğuk diye düşündüm bende bakalım :)