B-Ada “Sırtınızı duvara yaslayın. Bacak bacak üstüne atabiliyorsanız daha doğumunuza var. Eğer atamıyorsanız 3 güne doğurursunuz” Arkadaşlar bunu deneyen var mı gerçek mi biliyor musunuz 😂
Imasleeper B-Ada gerçek olabilir doğum zamanı bebek kanala tam yerleşince kafasından dolayı bacağı atamayabiliriz 😂
gly_frkn B-Ada 🤣🤣 kizz milleti zorla doğum psikolojisine sokcan bnde izledim.videyu vslks denemeye cesaret edemedim 🤣🤣
12betul Imasleeper evet bunu uzman doktor açıkladı . Bebeğin kafası kanalda ise kesinlikle atamama durumu var diyordu
B-Ada gly_frkn Ya özür dilerim hiç öyle bir amacım yoktu aslında 😂😂😂 ama ben meraktan deneyince sormak istedim batıl inanç mı yoksa gerçek mi diye 😂😂
gly_frkn B-Ada deneyipte başına gelen varsa yazsın bizde öyle deneyelim durduk yere strese girmeyelim 🤣🤣
B-Ada Smha Kişiden kişiye değişiyor olabilir yada tamamen batılda olabilir 🥹 Rabbim sağlıklı sorunsuz kolaylıkla doğum nasip etsin 🥰
B-Ada 12betul ay hakkımızda hayırlısı olsun 😂 Ama ben 36+2 yim daha ya erken değil mi benim için 😭😭😭😭
12betul B-Ada gelişim geriliği yoksa hiç ye sıkıntı değil canım . Aklına bile getirme 35. Haftada kendi doktorum gelse bile doğum anı risk olmadıktan sonra sıkıntı olmaz . Demişti . Ki burada da daha erken doğum yapıp da evine direk gidenler var
B-Ada 12betul çok şükür herhangi bir sıkıntımız yok bugün kontrolümüz vardı doktorda herşey yolunda dedi 😂 inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız🥰