Mickeylover Busra_34 ikinci çocuğum olacak inşallah 🧿 iş hayatı, 4,5 yaşında bir çocukla biraz zor geçiyor ama şükrediyorum hep sağlık için 🙏🏻 tabi yaşlanmışım inanılmaz duygusalım 🥺 siz de öyle mi😣
Meryeli Busra_34 şuan okurken bile ağlama isteğim geldi 🥲 evet zor bir süreç ama ben kendi yapımda öyle pek ağlayan biri olmadığımdan dolayı çok şaşkınım bu hallerime ve üzülüyorum yani. Noel babalı çikolata yok diye insan içlenir üzülür mü 😅ikeada senede bir çıkıyor bir de ben paketli gıda hiç yemedim haftalardır onu yemeyi bekliyordum, bitmiş
tospikk1 25+6 olduk bizde . Son 99 olduk 💜 2. Oğluşum geliyo, ilki de erkek di. Biraz sıkıntılıyız bunda bakalım nasıl yol izleyeceğiz. Rabbim tüm hastalara şifa bekleyen herkese şifa versin içinde benim yavruma ve diğer hamile annelere inşallah
ikibaloglanannesi 23+4 üz ikinci bebeğim kızımız olacak. Sezeryan olacağı için 38 de aramıza katılacak inşallah hanımefendi💗🙈🧿
Melike1001 Busra_34 23+3 üz biz de nasipse kızımız olacak 🥰 🩷🩷 tahmini doğum tarihini detaylı ultrason da 26 nisan dediler ama bence kızım beklemeyecek o kadar 😁😁😁 sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 🥰 ilk hamileliğim 🥰
busragamze 24+4 günlük olduk bizde kızçem geliyor benim de inşallah 💖🧚♀️ İlk çocuğum erkekti çok şükür oğlumda hamilelik nasıl geçti anlamadım bile tabi her gebelik aynı olmuyor ama şuan ki hamileligimde kasılma yaşıyorum ara ara öncekine göre de daha halsiz hissediyorum 🤷🏻♀️
Dilamser Busra_34 23+3 tahmini doğum 26 Nisan gözüküyor egilsem bişey alsam nefesim kesiliyor bulantım hafif kaldı tamamen gitmiyor ağzımın tadı kötü yeşil zeytin yiyorum sürekli 2tane kızım var bu 3 gebeligim bir prensesimiz daha olacak normal doğum yaptım diğerlerini .
Aysegularslan 23 haftaligiz Bi kızım olacak ilk bebeğim nisan sonu mayıs başı gibi gelecek inşallah ♥️🤰