Busra_34 Kızlaaaar hamilelik nasıl gidiyor 🩷💙 Hamilelik nasıl gidiyor? Kaçıncı çocuğunuz gelin sohbet edeliiim🥰
Tugba_turk46 Busra_34 22+5 deyiz Nisan 30 görünüyor ama Sezeryan olacağı için 15 ni baz alıyoruz ikinci gebeliğim bir tane 5 yaşında bir oğlum var bu minnakımda oğlan 😍 şu 3 gündür mideme kezzap atmışlar gibi yanıyor öldürmüyor sürdürüyor o derece hareketlerinide vajinamda hissediyorum çok tuhaf oluyorum 🥴
Tubii0021 Busra_34 22+2 oğlumuz olacak 👼🏻 Doğum Nisan sonu gibi. İlk hamileliğim heyecanla bekliyoruz 🥰🤗
Sevulyy Busra_34 24+3 bizimde 18 Nisan gözüküyor kızımızın gelişi bakalım nasıl olacak ilk çocuk ilk doğum ☺️
Mercan0652 Busra_34 ay hiç nisan görmemiştim sonunda biri açmış 😄 benim de 24+2 nisan 19 görünüyor bakalım 👶🏻
Busra_34 Tugba_turk46 hayırla sağlıkla kucağına al inşallah 😍 mide yanması bende de var hele limonlu veya baharatlı bir şey yiyeyim çok kötü oluyorum 🙃
Kubraylvc 21+2 yiz bızımde planlı sezeryan 20 si gibi nasip olursa 3.bebişim iki kızdan sonra oğluş olacak bulantı kusma had safhada hala 🥴
Busra_34 Mercan0652 🩷💙☺️ ben de hiç görmedim açayım dedim. İnsana moral oluyor kendi ile aynı ayda doğum yapacak hamişler 🥰
1boy1girlmom_ Busra_34 24 haftalık olduk kızımı bekliyorum ikinci bebeğim olacak Allah’ın izniyle inşallah 🙏 normal doğum olduğu için Nisan ayında herhangi bir gün beklemede olacağım
ipos 23+1, 27 Nisan tahmini doğum. Hamileliğin ilk 3 ayı felaket mide bulantısı ile geçti ama bu aylar güzel. Kızçem geliyor 🍓
irem41- Busra_34 21+5 teyiz oğlumuz geliyor.Nisan sonu gözüküyor doğum nasipse.Rabbim hepimizin kucağına sağlıkla versin evlatlarımızı.Varis ağrısı dışında bir sıkıntım yok şuan.
arbukerva Oğlum sabırsız davranmazsa şimdilik Nisan ortaları gözüküyor 🥰 ama bizim zor geçiyor başından beri riskliydi biraz. Şimdi de alt karın ağrılarım inanılmaz rahatsız ediyor, sağdan sola döneniyorum şimdiden 😟 benim gibi olanlar var mı bilmiyorum 🥲
Kaannur Bizde 23+2 deyiz bizimde doğum 26 Nisan görünüyor ikinci gebeliğim sağ Salim kucaklarımıza alırız inşallah ilki de sezeryandı acaba bunda kaçta alırlar
Busra_34 Kaannur sanırım ilk çocuğunun doğduğu günden ileri vermiyorlar tarihi ☺️ bir arkadaşım söylemişti
Meryeli 24+1 erkek olacak inşallah. Duygusal olarak zorlanan anneler var mı hiç şu dönem ? Yoksa ben progestanı ağızdan aldım diye mi böyle oldu anlamadım. Son 3-4 gündür feci bi ağlama isteği geliyor.
Busra_34 Meryeli hamileliğimin başından beri her şeye ağlayasım var çok sulu gözüm. Sanırım hormonlardan 🥲
Meryeli Busra_34 şuan okurken bile ağlama isteğim geldi 🥲 evet zor bir süreç ama ben kendi yapımda öyle pek ağlayan biri olmadığımdan dolayı çok şaşkınım bu hallerime ve üzülüyorum yani. Noel babalı çikolata yok diye insan içlenir üzülür mü 😅ikeada senede bir çıkıyor bir de ben paketli gıda hiç yemedim haftalardır onu yemeyi bekliyordum, bitmiş