busra05_ Merhaba kızlar yarın aıle hekımı çağırdı tetanoz yaptırmak için sizce yapılmalı mı siz yaptırdınız mı ilk gebelik oldugu için bilmiyorum da ıyı akşamlar dılerım🌸
mervemurat16 busra05_ ben tek doz yaptırdım bir zararı yok tercihinize kalmış.Herhangi bir cam kesiğidir veya pas lı kesikten korunmak için yaptırılmalı
_iremmm Benimde ilk gebeliğim 2 aşıyı da yaptırdım çevremdeki hamile tanıdıklarımda yaptırdı bence yaptırmalısın
busra05_ Ceydaaas1 bende daha önceden hastaneye işe girişte yaptırmıs olabilirim ama sistemlerde işlemedıgı için emin degılım ya
Sulemmu mervemurat16 tek doz yaptırmak korumadığını söylüyor doktorlar sağlık ocağındaki aşıyı iki doz olmak gerekiyormuş
Sinemmm_23 Sulemmu normal bazen hareketleri yavasliyor hissetmeyebilirsin O haftada 26 ve 27 de daha kuvvetli oluyor hareketleri
Sulemmu Fundaaaa46 bende onu yaptırmayı düşünüyorum ama eczanelerde bulunmadığını söylüyorlar sizde zorlandınız mı bulmakta
Emeltsb busra05_ otobüste doğuran hanımefendiyi görmüşsünüzdür gebelik ucu çoook açık bir süreç ve asla hiç bir an elimizde değil kontrol edemeyiz her şey olabilir evdeki farketmediğiniz paslı bıçak bile risk kendinizi ve bebeğinizi koruyor
busra05_ Emeltsb doğru haklısın canım ama daha önceden hastanede işe girişte yapmışlardı ama adını hatırlamıyorum o yüzden şuan aklıma takıldı sistemlerde de işlenmedıgınden asıyı olup olmadıgımı bılmıyorum hiç
Tulayy1 Ben geçen gün oldum cnm 2.doz a da 1 ay sonrasına gün verdiler ama ben doktoruma soracağım eğer gerek yoksa 2.yi vurulmak istemiyorum
Tulayy1 busra05_ çok tesekkr ederim cnm 😊 ben bunu olurken de doktoruma sordum olayım mı diye herkesin kendi tercihi istersen olabilirsn dedi sanırım gerek kalmaz o sebeple