Nicole Hfsskbr evet maalesef biraz ücreti yüksek, eğer herhangi bir indiriminiz yoksa muayene ücreti 215tl , Doğumda 6000civarı sanırım 😣
Busracansev Ben hümaya cahite gidiyom ama ssvd yapan ilk tekden hastanesinde zehraydı adı ama soy adı aklımda degil öyle duymuştum
Hfsskbr Busracansev zehra kalinli. Ilk kizimi ondan doğum yaptm ama su an ssvd yaptıranlar listesinde adini goremedm. Ztn yaptırsa da gitmeyi düşünmüyorum
Hfsskbr [bilinmeyen] doğum zmaninda tam 6.5 yil oluyor. 2013 nisan doğumlu kizim. Bu eylule geliyor nasip olursa
Hfsskbr [bilinmeyen] doktorum kimdi acaba. Ilk defa ssvd yapan birini buldm biraz yoracgim sizi ama :) nasil bi duygu ysamayi cok istiyorm. Birde doktor ne zmn karar veriyor ssvd ye. Son ana kdr bekliyor mu yoksa normale bastan mi yönlendiriyor
Hfsskbr [bilinmeyen] ben acayip kafaya taktim normal doğumu. Gebelik okuluna da gidiyorm nefes egzersizleri fln hepsini öğreniyorum ki normal dogurabileyim:)
Merakli1anne Hfsskbr ya alakasiz olcak belki.ama.Doktor önerilerinize bakarken dikkatimi cekti.Gebe okulu demişiniz Kayseride hangi gebe okuluna gidiyorsunuz?
Hfsskbr [bilinmeyen] her doktor onu kabul etmiyor ama sartlar el veriyoraa denenmeli bence. Sezaryen sebebi belli diye biliyorm. 35 e kdr bende normaldi ama amnio suyu bittiği icin erken oldu
Kyhnsnl58 Hfsskbr İldemin neresinde ve saat aralığı nedir? Şehir hastanesinde var AI uzak diye gidemiyordum yardımcı olurmusunuz
Hfsskbr Merakli1anne şehir hastanesinde var birde. Bgn gideceğim sizin için sorarım merkez tarafi mi istiyorsnz
Merakli1anne Hfsskbr evet vallahi yardimci olabilirseniz cokk mutlu olrum.bana merkeze yakin yerler iyi olur
Hfsskbr Kyhnsnl58 ildem 4 tramvay durağının hemen yaninda kayseri halk sağlığı merkezi diye geçiyor. Pazartsi ve carsamba 13.30 da ders başlıyor. Faydasını göreceksiniz 2. Gebeligim olmasina rağmen bilmediğim neler neler varmis diyorum
Kyhnsnl58 Bende tekden zehra kalınlıya gidiyorum çevremin çoğunluğu onda doğum yaptı ben seviyorum birkaç arkadaşımı yönledirdim çok memnunlar onlarda.
Hfsskbr Merakli1anne talas da varmış servet baykal da varmış birde kocasinan da varmis ama gebe bulmakta zorlandığı için biraz sistemli degilms Oralar burasi gibi