emineeeeeeeee Selam kızlar 21 Aralık’ta çift transfer oldum 24 aralıktan beri kasık ağrılarım var ama sol kasık baya ağrısı oluyo normal mi sizce
Ozlemerikci543450 emineeeeeeeee muhtemel tutunuyor olabilir test denediniz mi çıkar eğer tuttu ise inşallah tutmuştur kaçıncı gün embriyosu
mrp2023 emineeeeeeeee benimde ağrılarım olmuştu ama dayanamayacak gibi değildi ara ara giriyordu, kan verseniz çıkar aslında içiniz rahat olur en azından benim 9.gün kanda çıktı
emineeeeeeeee mrp2023 aslında çok merak ediyorum yapmak istiyorum test ama eşimle gününde öğrenmek istiyoruz
mrp2023 emineeeeeeeee valla haklısınız tabiki ama insan merak ediyor 😅 bizim 2.denememiz bu belki ondan artık bekleyemedik
emineeeeeeeee Çok belirtiler yok sadece kasık ağrıları var bilemiyorum inşallah tutunmustur belirti olmadan da tutunur mu
emineeeeeeeee mrp2023 aslında benimde 4. Transfer herhalde tecrübe ettik biraz daha dayanmaya çalışıyoruz evdeki testler yanıltabiliyo hayal kırıklığı olmasın diye kanı bekliyorum canım ☺️