Angel_07 myavocado bizim hemen hemen seçenekler aynı gibiydi ama herkeste çok olan isimleri istemedik…Uras Ege Barlas Çınar vardı…Barlas 💙 seçtik
Fatmanurdemirberber Ay kızlar çok güzel isim tavsiyelerinde bulundunuz çok teşekkür ederim. Hepsinii değerlendircezzz
Angel_07 YarenYolcu14 ikili isimler koymayın diyorlar birde ilerde ailesi farklı arkadaşları farklı seslenebilir tek isim daha iyiii bnce
cerend2024 Fatmanurdemirberber Benim oğlumun ismi Demirhan. Demir Berber kulağa iyi gelmediyse han eklemeyi de düşünebilirsiniz🙏
busraanneoluyor Fatmanurdemirberber bizim bı akraba var büyük halam.diyeyim oğulları var abim.gibi sevdiğim emir ve Emre isimleri ikiz değiller ama 1 yas var aralarında ♥️
Fatmanurdemirberber busraanneoluyor bizimde araları 2 yaş olacak Allahın İzniyle. İkiz gibi olacaklar. Uyumlu da olsun istiyorum aslındaq
Eylley Angel_07 eşim amcasının ismini koymayı çok istiyor genç yaşta vefat etmiş, çok sevdiği için hep hayaliydi Ömer ismi koymak ben onun enerjisini taşıyacağından korktuğum için 2. Bir isim koymak istiyorum.
Fatmanurdemirberber Muhtemelen Anıl olacak gibi kızlar. En çok içimize sinen o. Emir ile uyumlu değil ama uyumlu olmak zorunda da değil. Emir de Anıl da ayrı çok modern ve sıcak isimler bence💟💟 isimleri ile yaşasınlar 🤩🤩🤩