esraasel34 Dilekulgtt çok mide bulantım vardı canım pek bişey yiyemedim yesemde geri çıkardım 70 le hamile kaldım suan 66 yım ama çok şükür bebeğimin kilosu haftasıyla uyumlu ❤️
Dilekulgtt SunaKzl kilo dan değilde bazı doktor lar şekerden şüpheleniyo dikkatli sağlıklı yemek gerekiyor ozaman zor oluyo
Minikmucizemmm26 Dilekulgtt tansiyon problemi olamasa bu kadar kısıtlamam kendimi ama bı yerde mecbur kalıyo insan🙈
esraasel34 Dilekulgtt canım aç kalınca miden bulanmasa bile tabiki yiyceksin iki canlısın boşver kiloyu kilo alınır verilir bende yiyebilsem yerdim kilo almamak için yememezlik yapmadım yani şimdi yeni yeni geçiyor bulantılarım bende yiyorum kiloyu takmıyorum bende kilo alırım artık 😂😍
Eylul41 Dilekulgtt 27. Haftama girmiş bulunmaktayim 9 kg aldım. 50 kilo oyle hamile kaldım o yüzden hic sorun degil aksine cok hoşuma gidiyor yüzüm doldu kilo baya bi yakişti birde benim surecim riskli ilerliyor o yuzden hep yatiyorum kalkip bir is yapmadim.icin gezmegedim icin ye ic yat lop lop et oldu 😀
Dilekulgtt Eylul41 bende 45 46 kiloyla kaldım kiloyu dert etmiyorum sadece buna vesile şeker cıkabiliyor yada dikkatsiz beslenmeden dolayı olabiliyo
Meryeli Eylul41 bende istirahatli gebeyim 24 haftalık. Sizin de doğuma kadar mı devam edicek istirahatiniz ? Bir de neden riskli dedi doktor ? Yatak istirahatli gebe olunca aslında çok kilo alınjrmış gibi geliyor ama alınmıyor. Ben bebeği düşünüp stres etmekten aklıma yemek gelmedi
Eylul41 Dilekulgtt ben dikkatli beslenmiyorum hiç onume ne gelse yiyorum cok sukur sekerim yokta tamamen hamur işini fazla fazla yemekten ve hareketezizlikten 😀
3girlsb 31.haftaya giricem toplamda 7 kilo aldım canım hamur işi ekmek tatlı şekerli meyveler bunlardan uzak dur bunlar sana kilo aldırıyor bebeğe bir faydası yok ve şekerini çıkarıyor gerçekten