obli Pinarkorkmazer benim de hayatım boyunca çıkmadığım kilolar bunlar ve daha önümde 18 hafta var 🤯😅
Pinarkorkmazer Dilekulgtt ben gidiyorum bir şey demiyorlar hatta obez olarak geçiyorum eşimle gülüyoruz 😂😂😂😂😂
obli Dilekulgtt benim boyum 1.73 kilom da 50ydi hamile kaldığımda geçen hafta doktor herhangi bir şey demedi kiloma ki kendisi hamileliğin başında uyarmıştı kilo konusunda. Bakalım 2 hafta sonra bir şey diyecek mi 🤷🏻♀️😄
Elis27 Dilekulgtt hyr Dr kilo takibine hiç bakmıyor hem devlet hem özel sağlık ocağı da öyle sadece soruyor yazıyor o kdr
esraasel34 Dilekulgtt çok mide bulantım vardı canım pek bişey yiyemedim yesemde geri çıkardım 70 le hamile kaldım suan 66 yım ama çok şükür bebeğimin kilosu haftasıyla uyumlu ❤️
Dilekulgtt obli ideal kilo 11 12 deniyor bu gidişle gececek dikkat etsek te alıyoruz bünye meselesi heralde doktordan korkuyorum yoksa kilo almaktan değil 😅
SunaKzl Dilekulgtt sağlıklı kılo alım 13 okumuştum kılo almaktan korkmayın yeter kı sağlıklı ve ıdeal kılo olsunlar
Minikmucizemmm26 Dilekulgtt 23+5 olduk bizde en son 19-20 haftalıkken gitmiştim +7 idi şuanda durum ne bilmiyorum gerçekten kilolu hamile kalıp hâlâ almaya devam edenlerdenim😂
Dilekulgtt Minikmucizemmm26 gerçekten doğumdan sonra gidiyor o kilolar ama sağlık açısından suan önemli 🤦🏻♀️
Pinarkorkmazer Dilekulgtt onlar da anne sağlığı için önemsiyor aslında amaçları kızsalar bile bizi düşünmek o yüzden ben deseler de sorun etmiyorum 🙂
Minikmucizemmm26 Dilekulgtt aynen öyle aslinda 17 ye kadar filan daha iyiydi iştahım ama şuanda zor doymuyorum gibi hep tabi tansiyon da olduğu için ben de daha kontrollü olmak zorundayım en azından az tuzlu besleniyorum 😂