obli Pinarkorkmazer benim de hayatım boyunca çıkmadığım kilolar bunlar ve daha önümde 18 hafta var 🤯😅
Pinarkorkmazer Dilekulgtt ben gidiyorum bir şey demiyorlar hatta obez olarak geçiyorum eşimle gülüyoruz 😂😂😂😂😂
obli Dilekulgtt benim boyum 1.73 kilom da 50ydi hamile kaldığımda geçen hafta doktor herhangi bir şey demedi kiloma ki kendisi hamileliğin başında uyarmıştı kilo konusunda. Bakalım 2 hafta sonra bir şey diyecek mi 🤷🏻♀️😄
Elis27 Dilekulgtt hyr Dr kilo takibine hiç bakmıyor hem devlet hem özel sağlık ocağı da öyle sadece soruyor yazıyor o kdr
esraasel34 Dilekulgtt çok mide bulantım vardı canım pek bişey yiyemedim yesemde geri çıkardım 70 le hamile kaldım suan 66 yım ama çok şükür bebeğimin kilosu haftasıyla uyumlu ❤️
Dilekulgtt obli ideal kilo 11 12 deniyor bu gidişle gececek dikkat etsek te alıyoruz bünye meselesi heralde doktordan korkuyorum yoksa kilo almaktan değil 😅
SunaKzl Dilekulgtt sağlıklı kılo alım 13 okumuştum kılo almaktan korkmayın yeter kı sağlıklı ve ıdeal kılo olsunlar
Minikmucizemmm26 Dilekulgtt 23+5 olduk bizde en son 19-20 haftalıkken gitmiştim +7 idi şuanda durum ne bilmiyorum gerçekten kilolu hamile kalıp hâlâ almaya devam edenlerdenim😂
Dilekulgtt Minikmucizemmm26 gerçekten doğumdan sonra gidiyor o kilolar ama sağlık açısından suan önemli 🤦🏻♀️