Fyz_a dora2110 tekrarladiniz mi days doctor cok guvenilir bir marka degil ne yazikki ben cok yalanci pozitifle karsilastim o testte
Mom6535 dora2110 daysdoctor ve artımed pişmanlıktır ama bazen gerçekten doğru sonuç verebiliyorlar kırmızıysa doğru oluyor sonuç yani netse diyim ikinci çizgi
Mom6535 dora2110 anladım canım daysdoctor yada artımed yalancı olabiliyor prodoctor ile yaparsın artık bir dahakine hayırlı haberler alırsın ❤️🫶
Begum48 dora2110 ben fortune kullanmıştım ama bence kaset testler marka fark etmeksizin hızlı testlerden daha doğru sonuç veriyor
dora2110 Begum48 adet oldum canım bu ay da olmadı yeni yıla güzel haberle gireceğimden çok ümitliydim ama hayırlısı böyleymiş bütün belirtiler de vardı üstelik
Begum48 dora2110 hayırlısı olsun senin için ama kafaya takma çünkü taktıkça düşündükçe daha zorlaşıyor akışına bırak umarım senin için en ihtiyacın olduğun anında gelir dünyana 🫶🏻
dora2110 Begum48 inşallah öyle olur rabbim sizlere hayırlı haberler nasip etsin ben uygulamayı silip bebek haberi alana kadar bakmıycam daha burası da beni çok heveslendiriyo