dora2110 Kızlar bugün çatlamanın 13. günü reglime 2 gün var iç çamaşırımda kahverengi leke gördüm akıntı olduğunu hissetmedim sonra lavabodayken de bikaç damla aynı renkte akıntı oldu şüphelenip test yaptım sizce var mı days doctor markası
Begum48 dora2110 kaset testlerden denemeni tavsiye ederim bu yeni hızlı testlerde yanlış sonuç çok yaygın, kaset testlerde de direk çıkıyor ben farkında olmadan tuvaletimi tutmuşum öyle test yapmıştım idrarı akıtır akıtmaz çift çizgi olmuştu
Mom6535 dora2110 daysdoctor ve artımed pişmanlıktır ama bazen gerçekten doğru sonuç verebiliyorlar kırmızıysa doğru oluyor sonuç yani netse diyim ikinci çizgi
motherofcats artımed markaysa çok yalancı silik çıkarıyor pek güvenmeyin derim başka markayla tekrar bakın
dora2110 motherofcats days doctor markası eczacı arkadaşım verdi bu testi o yüzden biraz güven vermişti bana
Ecemnazz Başka test alıp deneyin yine aynı şekil negatif çıkarsa kan tahlili verin derim genellikle erken gebelik testleri hemen sonuç veriyor
dora2110 Serya3 eşim sabah eczaneden yeni test alacak sabah tekrar yapacağım söyliyim de prodictor alsın bari ama ne zaman gitsem yok dediler yaa
dora2110 Begum48 bu testte çok silik gözüküyor evde kaset testim var ama değer çok düşükse çıkmaz da hayal kırıklığına uğrarım diye korkuyorum
beyzanur99 dora2110 emin olun kaset testte daha iyi çıkıyor biri normal biri erken test almıştım erken testte hiç çıkmadı bile diyebilirim kasette çıkmıştı
Begum48 dora2110 ben fortune kullanmıştım ama bence kaset testler marka fark etmeksizin hızlı testlerden daha doğru sonuç veriyor
Fyz_a dora2110 tekrarladiniz mi days doctor cok guvenilir bir marka degil ne yazikki ben cok yalanci pozitifle karsilastim o testte
ykaya18 Silik görünüyor ama adete 2 gün kala daha net görünmeli. Bence testi ya tekrarla ya kan ver 🙏