zeynepramo kalbiminpariltisi Şu anlık her şey normal ilerliyor bebeğim normal doğum pozisyonunda başaşağı kanala girmiş durumda perşembe günü alttan muayene etti açılma yok bekleyeceğiz dedi yarın tekrardan muayenem var nst de çok az hafiften sancılarım çıkıyor bol bol dua istiyorum sizden 🥺🤲🏻
zeynepramo Duygu351 bana da aynısını söyledi 41’e kadar bekliyoruz 41’den sonra yatışını biz yapıyoruz dedi O zamana kadar açılma olmazsa büyük ihtimalle suni sancı verecekler Bundan da korkuyorum açıkçası yine de sakin kalıp tevekkül etmeye çalışıyorum Ama bazen kafamın içi ve vesvesem susmuyor 😂😂
Duygu351 zeynepramo sana tavsiyem Meryem Ana eli otu var onu kesin al doğuma giderken suya bırak ve inşirah ve Meryem Ana suresini oku acilmam 4 saatte 10 cm oldu. Bana 1 cm acilman var demişlerdi hastaneye girdiğimde . Allah’a şükür suni sancı verdiler ama akşama kadar sancı çekmedim saatler içinde doğurdum 🤗
RabiaK27 zeynepramo bende ikinci kızımda 41 haftalık doğum yaptım canım hiç belirtim yoktu devlet 41 haftaya kadar bekletiyor zaten sonrası riske girebiliyormuş bebek için eğer çatın müsaitse suni sancıyla doğumu dene derim sana evet zor ama herşey doğuma kadar sonrası çok büyük rahatlık hem senin için hem bebeğin için daha rahat ilgilenebilirsin 🌸
zeynepramo RabiaK27 Çatım müsait ilk muayenemde hatta kontrol ettiği zaman rahim ağzı uzunluğun var 40 41’i görürsün demişti o kadara kalmam falan sanıyordum ama gerçekten de kaldım eğer gelmezse son çare olarak artık suni deneyeceğiz 🥹
Moon9551 Bizde 40 doldurduk gelmeye niyeti yok. Kalça bel ağrısından yoruldum. 41 kadar beklerim dedi doktor sağ Salim kendi sancımızla kucağımıza alırız inşallah.
zeynepramo Moon9551 Âmin aminnnn inşallah bol bol dua edelim bütün hamileleri ve birbirimizi de katalım dualarımıza 🤲🏻💖
richgirl10 zeynepramo tabii ki Allah gönlünüze göre versin sağlıkla istediğiniz şekilde kucağınıza alın, ben beklemekten yoruldum sadece halbuki daha 28. Hafta😬
zeynepramo richgirl10 aminn vallahi buralara gelmek hiç ama hiç kolay olmadı 😮💨 hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağınıza alalım inşallah 🤲🏻
RabiaK27 zeynepramo rabbim yardım ediyor canım inan ki kendine ve vücuduna güven 🌸Rabbim sağlıcakla yavruna kavuştursun seni ve şuanda doğum kapısında bekleyen tüm kadınları🤲🏻
Goncakoc Bende şuan 40+5 im hhiçbir belirtti yok doktorum 1 ocaağa kadar bekleyelim dedi gelmezse 2 ocakta yatışımı yapıp suni sancı vericek umrarım gerek kalmaz diyorum ama insanda umudunu yitiriyor yavaş yavaş 🫠
Hilalonvermez zeynepramo 40+3üm aynı durumdayım. Erkek bebeği bekliyorum. Ben saldım artık geleceksen de gelme 2025de gel diyorum hareket etmeyi bıraktım ayakta bile durmuyorum uzun süre baskı olmasın gelmesin diye 31inde başlicam geri yürümeye platese sıcak suya falan oturcam duşta.
zeynepramo Hilalonvermez baskı yapınca oturuyorum bendehatta baskı yapsın diye 7/24 ayaktayım ahahahahha
zeynepramo Duygu351 Meryem ana otum var hatta hactan getirdi kayınvalidem Sancım olmadığı için suya koymuyoruz Meryem suresini hatim ettim aynı şekilde abese suresinin 20. Ayeti dilimden düşmüyor rabbim ne verirse hayırlısını versin ona bıraktım beklememi güzel sonuçlandırsın 🥹🤲🏻
Mrvsmt2502 zeynepramo ördek yürüyüşü ve aksak gebe yürüyüşü yapın 2 3 basamak birden dikkat edin tabi kendinize 😃 ben her şeyi yaptım sıcak suya oturdum activating labor yaptım ananas hurma adaçayı vs her şeyi denedim ama 43 te doğdu kızı. 😂
zeynepramo Mrvsmt2502 maşallah hayırlısıyla büyütün kızınızı 🥰 söylediklerinizin hepsini bende yaptım hala daha seksek yürüyüşü yapıyorum ama bugün muayenem vardı çarşamba günü yatış verdiler o zamana kadar doğmazsa suni vericez dedi bakalım hayırlısı allahtan inşallah 🤲🏻
Hanniballl Mrvsmt2502 aaa bu ben 41 hafta olduk tüm tuşlara basıyirum bebek gelmiyor 4kiloya dayandı sezeryan önerdi doktor bekleyecegim ben normali dedim 🫠🥹
AdaKaranfili zeynepramo ikinci doğumdan 40+1 iken kontrolde 5 cm açıklık olduğunu öğrendim. Bir saat sonra 7 cm oldu. Suyumu açtı Dr. 1 buçuk saat sonra doğdu bebeğim. Sancım bile yoktu suyumu açtığında.
AdaKaranfili AdaKaranfili ikinmada zorladım biraz. İlk kızımda da çok zordu ıkınma. Doğru yapamiyordum.. darisi size kolay doğum olsun inşallah .14:00 hastaneye giriş yaptım. 20 dk sonra suyumu açtı. İşlemler bile yapilamadan doğum katına çıkarıldım. Sancım asla yoktu. 15:00 gibi sancılar gelmeye başladı 16:40 da kızım doğdu. 🥰