Berrinboz Ssssserapppp 8 ocakta dogurdumm 😄 az bi suyum gelmisti sabah hastaneye gittik doktor kontrol ederken muayenede elini sokunca su patladi 3 cm aciklik varmis suni sanci verdi 20 dk da 7 cm oldu aciklik sonra dus al dediler ayaga kalktim kan gelmeye basladi geliyo diye bagirdim hemen dogumhaneye aldilar dogdu cok sukur 🥰
Kardelennnsen Ssssserapppp hayır dün bi doğurur gibi oldum ama açilmam ilerlemedi hala.bekliyorum 40+2
Kardelennnsen Ssssserapppp ya cm olarak demedi 1 geniş parmak yazmışlar kağıtlara da 3 gün önce hiç yoktu dün hissetmedigim halde sancim çıktı o yüzden kontrol ettiler
Ssssserapppp Kardelennnsen anladım cnm ,yakında seninde doğum haberini aliriz bence. Doktor ne kadar bekleyecekmiş birsey dedi mi
Ssssserapppp Berrinboz ay masallah ne kadar kolay olmuş 🧿 sağlıkla büyütün bebeginizi 🩷 siz nasılsınız, bebis nasil?
Kardelennnsen Ssssserapppp haftaya perşembeye kadar biaey olmazsa yatış vereceklermis ve Suni deniyeceklermis
Ssssserapppp Berrinboz olsun geçer sarilikolmayan bebek yok neredeyse uzulme 🌸 bol bol emzirmeyi unutma, sarilik o şekilde geciyor 🩷
Ssssserapppp Berrinboz bir gün iyiysek bir gün zorluyor. Alisma sürecindeyiz ama genel olarak çok güzel ☺️
Ssssserapppp Berrinboz ilk 4 gün sütüm gelmedi, mama başladık. Sütüm gelince ikisi beraber gidiyoruz Suan . Tek basına yeterli değil henüz maalesef. Bizde sarılık olmadı, ama en önemli etken en basindan mama almasıydı bence. Hiç aç kalmadı çünkü
Ssssserapppp Berrinboz ilk bir hafta kilo kaybı oluyor endiselenme, ama zaten çoksa doktorda önerir başla diye 🌸