ilayda67 BossMom Ömer asaf da olabilir bence yada Aras kalsın sonuçta o sizin bebeğniz oda onun bebeği 😂
BossMom ilayda67 ömer asaf koymam arkadaşımın oğlu çok aşırı şımarık ikili isimde istrmiyoruz offf bilmiyorum moralim bozuldu
Yaseminyhyh Anlamadıgım kuzeninizin hamile oldugunu bilmiyor muydu ya da bu isimden haberi yok muydu haberi yoksa koyun bence
BossMom Yaseminyhyh çok samimi değiliz ama duydum hem benim hem eşimin akrabası samimi olmadığımız içim isimlerden haberdar değildik
Minat9496 BossMom kız Araslar da yaramaz oluyor benim oglumun adida Aras ikinci oğlumu da Asil koyacağız, “ ArAs’il ” kardeşiyle bütün ismi aslında ama bana göre en güzel erkek ismi Aras ya içime çok sinerek koymuştum bence vazgeçme bosver sanki sürekli görüşecek misin kuzeninle
m_mervee BossMom ahahaha bizimde komşunun oğlunun adıydı gözümün önüne o gelip duruyor felaket bir çocuk 😂 bu arada oğlum Yusuf Ahlas tek isim düşünürsen Ahlas
aycicek_ BossMom habersizse art biyet yoksa hiç düşünme sende koy. Ne olacak sanki herlesin ki kendine. Bir daha içine sinen isim bulmak zor
BossMom MavisinAnnesii bilemiyorum ya isim seçerken çok zorlanmıştım etraf yakınlarda olmayan isim düşünmüştüm ne yapacam bilmiyorum
BossMom Minat9496 teşekkür ederim bilmiyorum bayağ nir düşüneceğim. Ama asil biraz kulağıma hoşgelmedi konuluyormu
traineemom BossMom samimi olmayan kuzenmiş niye bu kadar önemsediniz ki ? Koyun gitsin, kendi kocasının adını çocuğuna koyan varken ailede 2 aynı isim olması hiç bir problem olmaz 🙅🏻♀️
gezentianne BossMom Aren,Arel,Arden,Adel cok var Aras da var ama şimdinin değil de 7-8 sene öncenin modasıydı benm de çevremde var.Şimdi koysanız sınıfta falan denk gelmez :) Samimi değilseniz koyun bence vazgeçmeyin ama soğuduysanız baska isimler düşünün
BossMom Minat9496 hm herhalde kızda gördüğüm içim erkek için kulağıma hoşgelmedi unisex isimler tercihim değil pek
Nihalblt BossMom çok samimi değilseniz değiştirmeyin bence bende kızıma isim buldum meğer eşimin kuzeninin kızınında ismi öyleymiş ama bayramdan bayrama görüyoruz belki zaten o yüzden umursamadım
BossMom Nihalblt bilemiyorum yaa bakalım çümkü ilerleyen zamanlarda isimlik falan yapacağım düşünecem o zamana kadar