zeynep59 Başın sağolsun 🥺Aynı durumu, aynı haftada yaşadım bitanem cinsiyetini öğrenmeye diye gittim kalbi durmuş. İlaçla doğum yaptım çok zordu. Ağlamak istedim ağlatmadılar. Kimse yokken yastığa başımı kapatıp ağlıyordum. Agustos ayında kaybettim oğlumu. 5 yaşında benimde bir kızım var. Mecbur söyledim çünkü her gelip karnımı “kardeşim” diye sevdiğinde içim parçalanıyordu. Kızımın sayesinde toparlanmam çabuk oldu. Toparlanmam lazımdı kızımında bana ihtiyacı vardı. Şimdi kızımla oğlumun mezarına gidiyoruz onunla konuşuyoruz,oyuncak götürüyoruz. Unutmadık ama bu acıyla yaşamaya alıştık. Sende alışacaksın kuzum. Cennette büyüteceğiz bebeklerimizi.🖤 Tekrar düşünemem diye korktum ama istiyordum da. Bebeklerim genelde uzun uğraşlar sonucu oldular 1.5 sene gibi bir süre uğraştım kızımı da kaybettiğim oğlumu da. Yine geç olur diye düşünüp ekim ayında korunmayı bıraktım. Hemen o ay oğlum kardeşini sürpriz yolladı. 11 haftalık hamileyim. Sevinsem sevinemiyorum üzülsem Rabbimin gücüne gider. Her an birşey olacak korkusuyla diken üstündeyim. Kendini toparladığın vakit Rabbim sağlıklı bir şekilde yeniden sana da nasip etsin. Uzun oldu hakkını helal et. Kızına sarıl ilacın onda 🤲🖤