Leylasiva21 Kadertskya ikisinde erkek çıktı ikiside kız çıktı 😅 ve hurafelere inanmayın ilk kızımda gerçekten kız belirtileri ama ikinci kızımda herşey erkek belirtisi ama kız yani nasip neyse ☺️
2424aa Leylasiva21 kız da ne gibi belirtileriniz vardı şuanda 2. Hamileliğim merak ediyorum oğluşum var bir de kızı tatmak istiyorum Allah’ın izniyle 🥰
Ebru_ebru Kadertskya benim yaptığım şeylerde hepsinde aynı sonuç çıktı ama Çin , Rus, kan yenileme , hissettiğim 😂😂 hepsinin tersi çıktı ☺️
Ebru_ebru Kadertskya evet tutan var tabiki ☺️hakkınızda hayırlısı olsun rabbim gönlünüze göre versin ☺️
Farida_Aliyeva_ Kadertskya bana erkek çıktı bakalım daha 5+2 iz bir kaç kişiyide hesaplatdım onlarda erkek dedi akrabalar erkek olucak içimze öyle doödu deediler bakalım ne olucak
Leylasiva21 2424aa mide bulantısı aşırı benek hep sağ taraftaydı normalde ergenlikte bile sivilce çıkmazdı ama çok çıkıyordu
2424aa Leylasiva21 bende de çok sivilce çıkıyor omuzlarım kolum yüzüm ve aşırı tatlı yemek istiyorum oğlumda da mide bulantısı ve istifra vardı bunda sadece bulantı var hurafeler hep kız diyor inşallah doğrudur tabi sağlıklı olsun da 🤭