Mucizeem__ Miracleee 3 ü bu aralar çok yaşıyorum bildiğin kayınvalidem tarafndan çok hırpalaniyorum o konuda 😬😬 ay ayyyyyy sinirlendim yine
Mucizeem__ 12betul Zaten bizi ayakta tutan da sabırlarmzz 😂😂❤️ Allah daha da sabır versin sjsjsjsj ya sabır
Mucizeem__ Miracleee evet dün yemek konusunda öyle bişey yaşadık ama direk kendisi gelip müdahale etti artık sinirden napcam şaşırdım tuvalete gittim kaç dkk boş boş oturdum 😂😂😂
Ozlemdemir Mucizeem__ 1- sabırlı ( şüpheli 😂) 2- egoist insanlarla muhatap olamama aynı ortamda nefes alamama 3- en samimi arkadaşına bile eşiyle problemlerini net bir şekilde anlatamama anlatmak istememe 😂
Mucizeem__ Ozlemdemir 3 ü eskiden çok yapıyordum en yakın arkadaşıma 😂😂 ama artık vazgeçtim sonunda biz barisiyordk adam boşu boşuna beddua alıyordu sjsjsjsjks😂😂😂😂
crazyymom 1prenses1prensannesi__ herkes herkese çok benziyor bu postta öğrenmiş olduk demek kadınlar bu yüzden kaybediyoruz hep 🤭
1prenses1prensannesi__ crazyymom öyle gerçekten bende fazla fazlası var evlendikten sonra da daha arttı bu hiç böyle olmak istemezdim çok imreniyorum böyle hazır cevap insanlara 🤦