Mucizeem__ 1/ Sabırlı 😬😬😬 2/Gereğinden fazla gereksiz kişilerle iletişimim🥴 3/ Şansımın bazen baya baya yolunda gitmesi 😂😂😂
crazyymom Mucizeem__ 1-Kimseye hayır demediğim için salak yerine koyulmak 2-Kimse üzülmesin diye hep kendimden ödün vermek 3-Fazla merhametli ve duygusal olmak🤷♀️
Kadertskya Mucizeem__ hayatima yanlış kişi seçme konusunda basarim -güçsüz kadin olup her daim kendimi ezdirmem - kendimden çok başkalarını dusunmek
Miracleee Mucizeem__ 1- emrivakiden nefret ederim 2- yanımda birinin konuştuğu telefonu al sende konuş diye uzatmasına sinir olurum 3- zaten yapacağım bir şeyi başkasının yapmamı söylemesine ekstra gıcık olurum 😃 Şaşırtıcı sayılmaz bence kimse sevmez bunları 🤭
afra119- crazyymom bende senin gibiydim hayır demeyi öğrendim, kimse ödün vermiyorum artık, ve ailem dışında kimseye merhamette göstermiyorum ve hayatım o kadar güzelleşti ki dene istersen çok hafif ve mutlu hissediyorsun kendini 😄
ibcmom crazyymom kimseye hayır diyemediğim icin psikologa gittim ben lisede sksjslsj sonra psikolog sayesinde kendimden taviz vermemeyi öğrendim ama hala pazarda 2 kilo mandalina diyip pazarcı 100tllik yapıyorum abla diyince hayır diyemiyorum lsjslsjsk
crazyymom afra119- işte salak olduğum için yapamıyorum maalesef yaparsam kötü ben olcam gibi hissediyorum bu yüzden hep ezilmeye mahkumum
Minat9496 1- çoğu şeyi dalgaya vurmak 2 - birden sinirlenip birden sönmek arada (dengesizligim oluyor bence gereksiz de sinirlenebiliyorum anında pişman oluyorum) 3 - herseyi kendim yapabilirim
Minat9496 crazyymom bazı kadınlar böyle ama çabuk yanıp söneriz duygularımızla hareket ediyoruz. Ve gerçekten her şeyi yapabiliriz aynı anda idare ediyoruz çoğu şeyi günlük hayatta da
Minat9496 Miracleee ahahah senin 2 numaran annem hemen telefonu ağzıma tıkar konuş diye 3 numara da kayinvalidem:)) Allah uzun ömür versin ikisine 😅🤣
Mucizeem__ Miracleee 3 ü bu aralar çok yaşıyorum bildiğin kayınvalidem tarafndan çok hırpalaniyorum o konuda 😬😬 ay ayyyyyy sinirlendim yine
Eldgrn Mucizeem__ Herkesten sakladığım bir sırrım var. ( Benimle mezara girecek) Çok çatlağım ama iyiyimdir deli doluyumdur. Aşırı kindarım…
12betul Mucizeem__ 1 . Sabrım çoktur . Fazla güleryüzlü olmam fakat tersi olarak kimseye derdimi anlatamam Fazla iyimserim empati manyağı
Mucizeem__ 12betul Zaten bizi ayakta tutan da sabırlarmzz 😂😂❤️ Allah daha da sabır versin sjsjsjsj ya sabır