Tugceelanaz nurismommy Aa şaşırdım şimdi Yani ilk ki hafif silik , diğer biraz daha belirgin Ben beta-hcg yükselişe geçti diye yorumladım kendimce 😣 Sağlık olsun , inşallah yakın zamanda güzel haberler alırsın🤲🏻🌸
nurismommy Tugceelanaz bilmiyorum ya bu hastanede hep hüsrana uğruyorum pazartesi eğer regl olmazsam sağlık ocağına gideceğim farklı saatlerde iki testin de bozuk olması saçma geliyor bana
Tugceelanaz nurismommy Hem kan ver , ve birdaha test al artık 3 bozuk olma şansı yok heralde Beta kaç çikti?
nurismommy Tugceelanaz 0,20 çıktı beta o testlere rağmen bakalım pazartesiye bekleyecegim artık sürpriz bile hazirlamistim emin olunca eşime yapacaktim bu ay da kursağımda kaldı
Elbu Tugceelanaz bende çok sabirsizim ama okadar çok korkuyorum ki negatif görmekten kızım okadar çok kardeş istiyorko her sorduğunda kahroluyorum rabbim kızımı sevindirsin insllah ❤️ pazartesiye bekleyim olmazsam insallah
nurismommy DenizimD canım o gün kan testi negatif çıktı bugün adet günüm henüz olmadım ama olacak gibi bir his oluştu içimde ama bu da gebelik belirtileri arasında iyice şaşırdım bugün olmazsam yarın tekrar test alıp yapacağım :(
Nuriay nurismommy farkli bi marka alip deneyin yine çikarsa mutlaka vardir hepsi bozuk olmaz ya belki 100 tane test yapmiş biri olarak soyluyorum
nurismommy Nuriay yarın erken gebelik testi alıp mı denesem acaba bildiğin iyi bir marka varsa önerebilir misin
Nuriay nurismommy Ben Azerbaycanliyim o yuzden testlerimiz farkli . ama ben laboguciks testini kullanmistim dogru gosteriyor birde erkwn gebelik testleri dogru çikiyor. ben cok test kullandim silik gorup gebelikte yasadim adetde. 5.6 kez gebik gecirdim sadece ilk gebeligimde çift kipkirmizi çizgiyle ogrenmiştim . diger hep silik silik sonra koyulaşma oluyordu.
yagmurcoskun nurismommy başka bir markanın testini de almanızı öneririm ama çizgiler ilk iki testte görünüyor 🐣 hayırlısı olsun
nurismommy Bu alttaki iki testi bugün farklı eczaneden aldım kızlar ne anlamam gerektiğini şaşırdım iyice