Srp53 Aslaninannesi_ canım devlette uyumlu çıkıyor zaten özelde hep geri aman neyse az kaldı görecem canlı 😀
Aslaninannesi_ Srp53 ay yanlış yazmışım pardon kuzum valla iki hastaneye gitmek te böyle kafa karıştırıyor işte sen stres yapma zaten ciddi bir gerilik falan olsa perinatolojiye yönlendirirdi doktorun
Elif-ayaz Srp53 erken doğum olmuştu 34 haftalık ama ciğer geliştirici iğne yapıldığı için sadece iki gün kuvez içi oksijen verildi sonra kendi nefes aldı tek sıkıntı emme refleksi tam gelismemisti 38 hafta doğup kilolu olup daha fazla solunum sıkıntısı çeken bebekler oluyor tamamen bebeğe bağlı bişey şuan 2 buçuk yaşında maşallahi var
_Mother_ Srp53 yok valla daha kolay ben kızımda hiç zorlanmadım çok hızlı toparladı her bebek bir değil hiç korkma sen onu daha iyi besleyip büyüteceksin
iremarsln37 Srp53 benimde devlette uyumlu çıkıyor özelde bir iki hafta ileri çıkıyor 🤣 ilk çocuğum iki kilo doğduğu için çok önemsemiyorum kiloyu sağlıkla doğsun yeter 🤲
iremarsln37 Srp53 zorlandım 33+5te doğdu 2.5 kg ile küvezden çıktı zor oluyor ama çabuk büyüyorlar :)
Srp53 Elif-ayaz maşallah Allah bağışlasın neyse sağlıklı olsunlar da kilo boy önemli değil herhalde napalım
Yesillendik_ Haftada 1600 dü 2 hafta gerilik var karın çevresinde dedi ama boyu kafası haftasıyla uyumluydu 34. Haftada devlete gösterdim ben o doktor gibi ölçmedim normal gözüküyor gelişim geriliği ölçmedim dedi 2200 dü 1. Gittiğim doktor gerilik var diyen özel kliniği olan 4D ultrasonu vardı devletteki de fena değildi bende anlamadım
yrncgl Banada 2 hafta önce özelde 2.850 dedi doktorum, aynı gün devlete acile gittim orda da 3200 dedi acildeki doktor. 3 ocakta doğumum olacak bakalım hangisi doğru çıkacak 😄 bence ikiside tutmayacak, çok doğru ölçemiyorlar
Srp53 yrncgl ölçemiyorlardır tabii de arada o kadar farkın olması da ilginç ama boy konusunda genelde yanılma olmuyorlar benim sıkıntım boy
Ebo61 Srp53 devlete göre kafası 2 hafta önde karın ve bacak 2 hafta gerideydi .Hem de perinatoloji takipliydim. Aynı gün iki farkli doktorun olctugu sonuclar arasında bile farklı çıktığını bilirim. Hatta ayni doktora emin misiniz tekrar ölçün dedigimde bile 1 hafta oynuyordu yani. özelde de hep normal cikiyordu. O yüzden fazla takmadim kafama. 😀 doktorun biri de 2 hafta öncesinden daha küçük olctugu olmuştu. Bu çocuk hic büyümemiş bir de küçülmüş gibi 😄