Bnguuu_102 Muhammedmomss yok zaten sonrası için diyorum çok tembel bir insan aşırı anlatamam sütü tam gitmemişti emzirse gelecekti emzirmedi bebeyi hakkı var sonuçta olan sütte
Minikklerinannesi5 Muhammedmomss benim oğlum reddetmemişti gerektiği zamanlarda mama veya sağdığım sütü verdim ama her zaman emmeyi daha çok seviyordu bir sıkıntı yaşamadım bende avent kullandım. Şimdi kızıma da avent aldım gerektiğinde kullanacağım 🌸 Sanırım reddetme bebekten bebeğe değişiyor reddeden bebekler de oluyor
Muhammedmomss Aylaa123 bizdeki Philips avent anne memesi gibi olandan almıştım denemeden bilemicem umarım red olmaz
Bnguuu_102 Muhammedmomss ayy birde mamayla doymuypr dedi pirinç unu verdi çocupa ya yazık kıyamam valla
Sevimli_06 Muhammedmomss Philips aventi bilmiyorum bebeğim doğduğundan beri Chicco kullanıyoruz biberon olarak hiç redd yapmadı
Bnguuu_102 biberon lansinoh almıştım ama sonradan onu kullanmadım. hem anne sütü hem mama veriyorum, meme reddi yaşamamak adına çok övülen comotomo markali bir biberon kullandım. Aşırı memnunum biberondan, comotomoyu mutlaka araştırın. Geçenlerde şunu okumultum bunu da araştırabilrisin canım
gmz10 Muhammedmomss kaç aylık bebeğiniz? Bir de devamlı biberon verilmediği sürece ara sıra olduğunda reddetmez bence ama denemeden de bilemezsiniz.
gmz10 Muhammedmomss oyy daha çok küçükmüş Allah bağışlasın, biraz daha alışsın emmeye bence biberon vermeyin hemen.
Sevimli_06 Muhammedmomss evet çalışan demişti meme reddi yapan bebek 10 tane biberon da olsa yapmaz ama tek bi biberonla redd eden bebekler var
Deniz4848 Bebeğimizin yapısına göre fark ediyor bence. Ben ehliyet kursuna gidiyorum philips avent kullanıyorum ben yokken eşim sağıp buzluga attığım sütleri içiriyor eve gelince de emziriyorum hiç sorun yaşamadım bebeğim 2 aylık
Muhammedmomss Deniz4848 bende denemeden bilemem ama reddederse bide Allah korusun sütüm varken emzirememek üzer beni