Muhammedmomss Kızlar emziriyorum ama arada birde sağıp biberonla vermek istiyorum bebeğim memeyi reddedermi acaba
Sydaglsen Muhammedmomss 4 ay olduk nerdeyse hem emzirip hem mama veriyorum henüz red olmadı. Sadece uç değiştireceğim şu an kararsızım akış hızlandığı için red olur mu diye. Şu an 0m+ kullanıyoruz. 3m+ a geçip geçmemede kararsızım
Srpaly Muhammedmomss bende reddetmemişti anne göğüs ucu başlıklı biberonlar var , anne göğüs ucu ile aynı deniliyordu philips avent , ondan almıstım sağdığım sütü onunla içiyordu ayrıyettende emiyordu beni
Birbenbirbebek Muhammedmomss arkadaşımın bebeği reddetmedi ama reddedenler de var riske atma iç mama kaşığı ile yavaş yavaş ver bence
Muhammedmomss Deletedmom_72 ya öylemi aman kalsın ama anne memesi gibi giyolar hatta kendi çekmeden düşmüyo süt
Deletedmom_72 Muhammedmomss akıtmıyo evet ama bende Red etti maalesef halen memeye dönsün diye uğraşıyorum
Bnguuu_102 Muhammedmomss oda aynısını diyordu sürekli 3 aylıkken bebeği göğsü çok yara olmultu bir süre mama verecekti göğsü iyilelene kadar ondan sonra bebek memeyi tutmadı sınrada sütü kesildi ama üsteleseydi alırdı kendi tembelliğinden yaptı allah bildiği gibi yapsın valla gene bebeninnaz da olsa gönlü vardı almaya
TKumsall Muhammedmomss kendi çektiğinde gelirse reddetme olasılığı daha düşük her bebek farklı oluyor
Hiranurunannesiii Muhammedmomss Emziriyorum ama bazen sağmam gerekiyor lansinoh biberon kullanıyoruz. Emmeyi redetme olmadı olmaz inşallah zaten nadir kullanıyoruz. Bırakıp çıkmam gerektiğinde falan.
gmz10 Muhammedmomss 2. Aydan sonra dışardayken sağdığım sütü biberonla verdim. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Ama daha erken versem reddeder miydi bilemiyorum
gmz10 Muhammedmomss kaç aylık bebeğiniz? Bir de devamlı biberon verilmediği sürece ara sıra olduğunda reddetmez bence ama denemeden de bilemezsiniz.